Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

"Πολλά προβλήματα έχω μέσα στο μυαλό μου"

Οι συνεντέυξεις του Πέτρου Θεοδωρίδη διαδέχονται η μια την άλλη με κυρίαρχο θέμα βέβαια αυτό του Γεωργιάδη αλλά στον sentra fm μίλησε και για τον υποβιβασμό: "Ο υποβιβασμός φέρνει προβλήματα. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το υπάρχον ρόστερ, γιατί αλλάζει ο προγραμματισμός. Έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες. Τα προβλήματα είναι πολλά. Πιστεύω ότι το πρόβλημα της ομάδας ήταν αμυντικό. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν λειτούργησε. Έχουμε χάσει τόσα ματς στο γήπεδό μας. Ο Πανσερραϊκός έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και δεν κοιτούσε να πάρει το αποτέλεσμα. Έπαιζε ανοικτά αλλά δυστυχώς αυτό το ποδόσφαιρο δεν εκτιμήθηκε".

ΣΧΟΛΙΟ: Η βαθμολογία δε βγαίνει από κριτική επιτροπή, ούτε ψηφίζει ο κόσμος με sms για να εκτιμήσει ότι ο Πανσερραϊκός έπαιζε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...χρόνια τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου