Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ενδιαφέρον για Παπουλή...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανσερραϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φώτη Παπουλή που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό. Ο 25χρονος επιθετικός είχε φέτος 14 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα της Κομοτηνής στη Β΄ Εθνική ωστόσο το όνομα του έγινε γνωστό πέρυσι όταν τον Γενάρη πήρε μεταγραφή από τον Πυρσό Γρεβενών στον Πανθρακικό και είχε 13 συμμετοχές και 3 γκολ κόντρα σε Σκόντα Ξάνθη, Άρη και Αστέρα Τρίπολης. Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκ.
Δείτε το γκολ κόντρα στην Ξάνθη:
Δείτε το γκολ κόντρα στον Άρη:
Δείτε το γκολ κόντρα στον Αστέρα:


Παίρνει τον Λεττονό Βάλερς η Ηράκλεια!

Kοντά σε συμφωνία με τον Λεττονό ποδοσφαιριστή Κρις Βάλερς είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος το έχει βάλει στόχο όχι μόνο να φύγει από τις τελευταίες θέσεις αλλά και να χτυπήσει θέση στη 6άδα. Το pestoagorimou έψαξε και βρήκε το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή. Ο 20χρονος(01.01.91) Βάλερς που ανήκε στη δεύτερη ομάδα της Σέλτικ είναι αμυντικό χαφ, έχει αγωνιστεί στη Λεττονία με την Μπλάζμα έχοντας 15 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ στη Σκωτία αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπρέχιν(Σκωτία2) έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Όταν ο Γιώργος Μαραντάς ήταν στην Παναχαϊκή τον δοκίμασε και άφησε καλές εντυπώσεις αλλά δε προχώρησε η μεταγραφή.

Με 10λεπτή καθυστέρηση οι αγώνες


Η επίθεση στον διαιτητή Σιδηρόπουλο, όπως και οι προηγούμενες που υπήρξαν οδήγησα την Σούπερ Λιγκ, την ΕΠΟ και την ΚΕΔ σε ένα πρώτο μέτρο για να διαμαρτυρηθούν για την βία. Τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής θα ξεκινήσουν με 10λεπτη καθυστέρηση.
Η ανακοίνωση:
"Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ θα ξεκινήσουν με δεκάλεπτη καθυστέρηση, σε συνέχεια απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ως πρώτο μέτρο αντίδρασης στα επαναλαμβανόμενα κρούσματα βίας κατά των διαιτητών".

"Nτέρμπι με τον Πανσερραϊκό"

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό:

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι σε οριακό σημείο και για τις δύο ομάδες. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, που προσπαθεί να δημιουργήσει και πιστεύω ότι αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Για εμάς είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και είναι πολύ σημαντικό για όλο το ρόστερ μας να είναι απόλυτα έτοιμο για την συνέχεια. Είναι ξεκάθαρο ότι και την Κυριακή αλλά και σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Αριστερό μπακ, επιθετικός και...αποχωρήσεις

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κις ο Πανσερραϊκός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην ολοκλήρωση ακόμα δύο μεταγραφών. Μια από αυτές δεν αποκλειέται να ολοκληρωθεί και πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά αν δε γίνει αυτό τότε σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας. Οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή έχουν ήδη καταλήξει σε αριστερό μπακ και επιθετικό κορυφής και περιμένουν οριστικές απαντήσεις. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις θα υπάρξουν και από αυτές και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν έκπληξη.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συνέντευξη...χείμαρρος από τον Τάντιτς!

O Mπόζινταρ Τάντιτς σε μια συνέντευξη...που θα συζητηθεί μιλάει στην εφημερίδα "Metrosport" για την αποχώρηση του από τον Πανσερραϊκό. Η προδοσία, η κοροϊδία, ο Κοκότοβιτς, η αγάπη του για τον Πανσερραϊκό και τον Πέτρο Θεοδωρίδη αλλά και το μέλλον του!

Ανακοινώθηκε ο Ζόλταν Κίς


Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Κίς ο οποίος δήλωσε στο panserraikos.eu:

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Πανσερραϊκό και είναι μια ομάδα που πρέπει να αγωνίζεται στη Super League. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από σήμερα ξεκινά μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Αυτή η ομάδα πίστεψε σε μένα και γω θα το αποδείξω μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Kαλώς το παιδί...καλώς το 1-0

Ο Σταύρος Τριτσώνης από τον σύνδεσμο Αθηνών θα διευθύνει τον αγώνα Πανσερραϊκός-Ατρόμητος όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Ποιο είναι το ωραίο της υπόθεσης; Με τον Αθηναίο διαιτητή ο Πανσερραϊκός έχει φέτος τρεις νίκες με σκορ 1-0 κόντρα στην Λάρισα, στη Καβάλα και στον Άρη. Λέτε να έρθει και η τέταρτη;

Φέρνει τον Ούγγρο Ζόλταν Κίς

Ακόμα μια μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα ο Πανσερραϊκός καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον  Ούγγρο αμυντικό χαφ Ζόλταν Κίς(στη φωτό μαρκάρει τον Γκίγκς). Ο 30χρονος(18.8.80) ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Ντέμπρετσεν με την οποία είχε φέτος 22 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκων διοργανώσεων στο Europa League όπου είχε 12 συμμετοχές. Ο Κίς αγωνίζεται από το 2001 στη Ντέμπρετσεν με την οποία έχει συνολικά 211 συμμετοχές και 18 γκολ και έχει υπάρξει και αρχηγός της ομάδας ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Γκέρμιναλ για 2 χρόνια και παλαιότερα και πάλι στη Ντέμπρετσεν. Έχει πάρει 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ουγγαρίας. Ο Κίς έχει συνολικά 5 συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα έχοντας προπονητή τον Λόταρ Ματέους ενώ έχει 18 συμμετοχές και με τις μικρότερες εθνικές ομάδες. O Kίς φτάνει σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα.
Δείτε στο βίντεο τον Κίς να σκοράρει στο 1:05


To πρόγραμμα του Πανσερραϊκού ως το τέλος της σαιζόν...

 Σήμερα η Σούπερ Λίγκ κοινοποίησε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Από την 27η έως και την 30η οι αγώνες διεξάγονται την ίδια ώρα και ημέρα.

23η) ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2        ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:30 ΝΟVA
24η) KYΡΙΑΚΗ 27/2        ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NOVA
25η)  ΣΑΒΒΑΤΟ  5/3        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:15 NOVA
26η)  ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3        ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 17:15 ΝΟVA
27η)  ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3        ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  19:00 NOVA
28η)  ΚΥΡΙΑΚΗ  3/4         ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟ  19:00 NOVA
29η)  ΚΥΡΙΑΚΗ  10/4       ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:00 NOVA
30η)  ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4        ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:00 ΝΟVA


Τα έχει πάρει ο Θεοδωρίδης με τις διαρροές...λέει η "ΓΑΤΑ"

"Οι μεταγραφικές ήττες στις περιπτώσεις των Σβέρκος και Νικουλάε έχουν κάνει έξαλλο τον Πέτρο Θεοδωρίδη καθώς η γνωστοποιήση του ενδιαφέροντος του Πανσερραϊκού "ξύπνησε" και άλλες ομάδες με συνέπεια να χαθούν δύο εγνωσμένης αξίας επιθετικοί. Η εξέλιξη αυτή "τρέλανε" τον ιδιοκτήτη της ομάδας που έσπευσε να στείλει αυστηρό μήνυμα σε συνεργάτες, ατζέντηδες και τεχνικό τιμ να σταματήσουν οι διαρροές. Τι είπε; Δε θέλω να ξαναδιαβάσω στις εφημερίδες το όνομα κάποιοι παίκτη αν δεν έχουμε την υπογραφή του" φέρεται να είπε μεταξύ άλλων".
(πηγή: "ΓΑΤΑ")

Σέντερ φορ ακόμα δε πήραμε;

Είπε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στην "ΕΞΕΔΡΑ": "Ο Πάρκερ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και θα φανεί πολύ χρήσιμος. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και αριστερά και δεξιά γιατί παίζει το ίδιο καλά και με τα δύο πόδια. Με ευκολία μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ. Έχει ταχύτητα και αίσθηση του γκολ".

ΣΧΟΛΙΟ: Βρε σέντερ φορ μπορεί να παίξει; Μάλλον όχι...

Tάντιτς: "Φεύγω με το κεφάλι ψηλά"

Ο Μπόζινταρ Τάντιτς, όπως λίγο πολύ αναμενόταν μετά την απόκτηση του Πάρκερ, αποτελεί παρελθόν από τα "λιοντάρια". Χωρίς καθυστέρηση, χωρίς φωνές και διαφωνίες, Πανσερραϊκός και παίκτης έλυσαν κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο που τους "έδενε" ως το 2012.
Tα μόλις 276 λεπτά που αγωνίστηκε ο Σέρβος τη φετινή χρονιά σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι έβγαζε μάτι πως οι σχέσεις του με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές ήταν δύο καλοί λόγοι για να τον φέρουν στην πόρτα της εξόδου.
Σε μια πρώτη δήλωση στο pestoagorimou ο ποδοσφαιριστής είπε: "Όλα τελείωσαν εδώ. Πιστεύω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα επειδή θέλω το καλό του Πανσερραϊκού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόσμο που τον αγάπησα".

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Νέα χυλόπιτα...λέει το gazzetta!

"Δεύτερη… χυλόπιτα για Πανσερραϊκό  μετά τον Σβέρκος χάνει και τον «κανονιέρη» Μάριους Νικουλάε. Οι Ρουμάνοι μιλούν για εξαιρετική πρόταση της Καβάλας και ο 29χρονος φορ αναμένεται αύριο να υπογράψει στους «κυανόλευκους».
Το Σάββατο ο Πανσερραϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τον Σβέρκος, σήμερα ήρθε η σειρά για τον Μάριος Νικουλάε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Ρουμάνια, ο 29χρονος φορ είχε συμφωνήσει το απόγευμα με τις Σέρρες, ωστόσο λίγο αργότερα η Καβάλα μπήκε «σφήνα» και κατάφερε να πάρει το «ΟΚ» του παίκτη. Ο διεθνής Ρουμάνος έβγαλε ήδη εισιτήριο, αύριο θα είναι στην Καβάλα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και πιθανότατα να βάλει την βάλει την υπογραφή του, εκτός και αν γίνει κάτι… συγκλονιστικό.
Η Ντιναμό Βουκουρεστίου αναχώρησε σήμερα για την Αντάλια, όπου θα προετοιμαστεί και από την αποστολή απουσίαζε ο Νικουλάε που ετοίμαζε βαλίτσες για Ελλάδα"!
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/130217-%CE%9A%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B5%E2%80%A6-%CE%A3%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%B5

Ετοιμάστε βουβουζέλες...έρχεται ο Πάρκερ

Ο Μπερνάρντ Πάρκερ είναι το 3ο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού και φτάνει σήμερα στην Ελλάδα. Στις 19:00 θα είναι στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και το αργότερο μέχρι τις 20:30 θα βρίσκεται στις Σέρρες προκειμένου από αύριο να ξεκινήσει προπονήσεις.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Γαλανόπουλου

Όπως σας είχε ενημερώσει πριν λίγη ώρα το pestoagorimou ο 29χρονος δεξιός μπακ θα έλυνε το συμβόλαιο του  καθώς του ζητήθηκε να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. "Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους Άρη Γαλανόπουλο  και  Mohammed Abubakari και τους εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο".
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γαλανόπουλος οδεύει προς Τρίπολη...

Aνακοίνωσε τον Μουντιαλικό Πάρκερ-Θέλει Νικουλάε-Φεύγει ξένος...

Ο Μπερνάρ Πάρκερ είναι η επιλογή του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τη κορυφή της επίθεσης. Ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός ανήκει στην Τβέντε μέχρι το 2013 και θα έρθει να αγωνιστεί δανεικός στα "λιοντάρια" ως το καλοκαίρι. Είναι 24χρονών(16.3.86) και φέτος έχει 6 συμμετοχές και 1 γκολ με την Ολλανδική ομάδα. Πέρυσι είχε 14 συμμετοχές με την Τβέντε ενώ στο δεύτερο μισό της σαιζόν 2008.09 αγωνίστηκε στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα έχοντας 16 συμμετοχές και 6 γκολ ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στη Νότιο Αφρική με 110 συμμετοχές και 106 γκολ στην Ρόγιαλ Ζούλου. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα έχοντας 30 συμμετοχές και 10 γκολ. Μάλιστα στο πρόσφατο Μουντιάλ αγωνίστηκε βασικός για 68 λεπτά στον αγώνα με την Γαλλία ενώ στον αγώνα με το Μεξικό πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία 7 λεπτά.
Πρόσφατα ο παίκτης βρισκόταν σε δοκιμαστικά με τη Λέστερ στην Αγγλία, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Σβεν Γκόραν Ερικσον.Ο Πάρκερ που καταλαμβάνει θέση ξένου  αναμένεται το βράδυ στις Σέρρες αλλά...κάποιος  πρέπει να φύγει από τους Τάντις, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μορφή δανεισμού του διεθνή επιθετικού Bernard Parker. O Parker αποκτήθηκε από την Ολλανδική ομάδα για 6 μήνες με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ο διεθνής επιθετικός είναι βασικό μέλος της εθνικής της Νοτίου Αφρικής και συμμετείχε στο τελευταίο Παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στην Νότια Αφρική το καλοκαίρι του 2010. Είναι γεννημένος στις 16 Μαρτίου του 1986 (24 ετών) και έχει 17 συμμετοχές με την Ολλανδική ομάδα στην οποία αγωνίζεται από πέρυσι.

Παράλληλα ο Πανσερραϊκόςέχει δείξει "θερμό" ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου Ρουμάνου επιθετικού Μάριους Νικουλάε που αγωνίζεται στη Nτιναμό Βουκουρεστίου.Ο Νικουλάε έχει φέτος 20 συμμετοχές και 4 γκολ στη Ρουμανία και αποτελεί δύσκολη περίπτωση αν και με δηλώσεις του στη "sportday" τόνισε οτι γνωρίζει για το ενδιαφέρον και θέλει να έρθει. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει 44 συμμετοχές και 16 γκολ στη Ρουμανία. Τη σαιζόν 2007-07 αγωνιζόταν στη Σκωτία με την Ινβερνές έχοντας 35 συμμετοχές και 8 γκολ ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στη Μάϊντζ(6/0), στη Στάνταρ Λιέγης(26/4) και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας(13/1). Έχει 11 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 5 γκολ ενώ είναι 38 φορές διεθνής έχοντας πετύχει 13 γκολ.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Το αφεντικό "τρελάθηκε"...5 και 10 ευρώ εισιτήρια!

O Πέτρος Θεοοδωρίδης όπως είχε προαναγγείλει κατεβάζει τις τιμές των εισιτηρίων ενόψει του "τελικού" με τον Ατρόμητο ευελπιστόντας πως ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Σε κυκλοφορία τίθενται από την Τετάρτη τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Ατρόμητος που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Σερρών στις τρεις το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα από επιλεγμένα πρακτορεία της ΟΠΑΠ.
Η ομάδα δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες για την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπει κανείς από το γήπεδο. Όλοι μαζί την Κυριακή δίπλα στην ομάδα για τη νίκη.
Για τις θύρες 1 και 5-6 η γενική είσοδος για τους φιλάθλους μας ορίστηκε στα δέκα ευρώ. Για τις θύρες 7-8 θα ισχύουν μαθητικά και γυναικεία εισιτήρια. Η τιμή αυτών διαμορφώθηκε στα πέντε ευρώ. Τα εισιτήρια θα είναι προς πώληση από την Τετάρτη και πάλι σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ". 
Τα εισιτήρια στις θύρες 2-4 παραμένουν στα 30 ευρώ.

Ραντεβού Κοκότοβιτς-Θεοδωρίδη

Αυτή την ώρα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έχει συνάντηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη με θέμα την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μετά τις περιπτώσεις που "ναυάγησαν". Με άλλο λόγια εξετάζουν κάποιους παίκτες, κάποιες εναλλακτικές περιπτώσεις ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι αύριο θα υπάρχει συμφωνία με έναν επιθετικό.

Παράγοντες του Πανσερραϊκού ζητούσαν φανέλες του...Ολυμπιακού!

Έγινε και αυτό! Όπως μετέδωσε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή, άνθρωπος της ομάδας του Πειραιά, έδωσε την πληροφορία πως αμέσως μετά το τέλος του αγώνα παράγοντες του Πανσερραϊκού πήγαν στα αποδυτήρια των γηπεδούχων και έδωσαν μάχη για μια φανέλα του Ριέρα και του Πάντελιτς και μάλιστα φαίνεται να πήραν την απάντηση: "Καλά αντί να πάτε να πάρετε τις φανέλες των δικών σας που έβγαλαν μάτια σήμερα, ζητάτε του Ριέρα;".

ΣΧΟΛΙΟ: Τέτοιες ενέργειες μήπως "μικραίνουν" τον Πανσερραϊκό;

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο Λαμπριάκος στον " Άρη Πρώτης";;;

Όσον και αν ακούγεται απίστευτο ο Σταύρος Λαμπριάκος μάλλον θα κρεμάσει  τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον " Άρη Πρώτης". Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 35χρονος επιθετικός έφυγε από τον Άρη για να πάει σε άλλον...Άρη και να βοηθήσει την ομάδα στη προσπάθεια για άνοδο από τη Β΄ κατηγορία. Τώρα όσον αφορά τον λόγο που επέλεξε τη Πρώτη είναι απλός.  Κατάγεται από εκεί.

ΣΧΟΛΙΟ: Ακόμα και ο " Άρης Πρώτης" παίρνει επιθετικό...

Ρε τον μάγκα τον Σάντος...

Η γεύση που μένει μετά τον αγώνα στο Καραϊσκάκης είναι γλυκόπικρη. Από τη μία όλοι «αποθεώνουν» τον Πανσερραϊκό γιατί είναι μια ομάδα που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, δε κλείνετε σε κανένα παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο, συμβάλει στο να γίνονται συναρπαστικά παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου κλπ. Από την άλλη όμως υπάρχει και ο «νόμος» πως η επίθεση κόβει εισιτήρια και η άμυνα φέρνει πρωταθλήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν τα εύσημα για την εμφάνιση και στον αγώνα με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ αλλά και στα δύο παιχνίδια οι βαθμοί ήταν μηδέν εις το πηλίκον. Το θέμα όμως είναι ποιο το ζητούμενο; Ανοιχτά και ότι βγει ή…φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι; Δηλαδή μπορώ να είμαι ενθουσιασμένος εγώ επειδή κοίταξα στα μάτια τους μεγάλους, έπαιξα τη μπάλα μου αλλά έχασα, ή ο φίλαθλος της Κέρκυρας που βλέπει την ομάδα του σε τέτοια παιχνίδια να παίζει ταμπούρι και να τσιμπάει βαθμούς όπως π.χ με ΑΕΚ; Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε ο Πανσερραϊκός να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκ και συνήθως τα «μπράβο», «καλή προσπάθεια», «συνέχισε έτσι» είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Δεν είναι βέβαια ο αγώνας με τον Ολυμπιακός αυτός που ήταν στο χείλος του γκρεμού αλλά είναι και αυτό ένα θέμα. Από εκεί και πέρα έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ήταν κέρδος ο Τρινταφύλλου που έπαιξε 90λεπτο και έδειξε ότι έχει τα κότσια να το κάνει. Για τον Γεωργάδη πλέον τι να πεις; Σε 10 ημέρες ανάγκασε και αυτόν που δε τον ήξερε να πει «ρε τι παιχτούρα είναι αυτός ο μικρός». Έχει άστρο; Το ευνοούν τα ζώδια; Είναι η χρονιά του; Μπορεί. Είναι όμως και αποτέλεσμα δουλειάς, υπομονής και πλέον και ψυχολογίας. Οι μετοχές του έχουν κάνει τέτοιο limit up που να είστε σίγουροι πως στο παιχνίδι της μεταγραφής θα μπουν και ομάδες από το εξωτερικό. Και ξέρετε ποιος βγαίνει ο μάγκας της υπόθεσης. Ο Φερνάντο Σάντος! «Κύριοι, εγώ αυτόν τον παίκτη τον πίστεψα και τον κάλεσα στην Εθνική και τώρα δείτε τι κάνει»! Γιατί το είπε ο Γεωργιάδης πως από την ημέρα που κλήθηκε στην Εθνική άρχισαν να του συμπεριφέρονται διαφορετικά. Αυτοί που τον κοιτούσαν ακόμα και με μισό μάτι τώρα τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας το ποσό της αξίας του να ανεβαίνει. Πλέον δε τον χωράει ο τόπος και λογικό είναι να κάνει το επόμενο βήμα. Το καλοκαίρι ή τώρα; Θα φανεί στο αν ακόμα ο Πανσερραϊκός θα έχει στόχους μετά τα παιχνίδια «φωτιά» με Ατρόμητο, Λάρισα, Ηρακλή και μπορεί να είπα και πολλά. Πάντως στις μεταγραφές η ομάδα δείχνει να λειτουργεί με την τακτική της…«Καθαράς Δευτέρας». Δηλαδή ενώ για όλους τους άλλους είναι μεταγραφική περίοδος εμείς φαίνεται να…πετάμε χαρταετό. Τον κόσμο δε τον νοιάζουν οι δυσκολίες με τις ομάδες, τους παίκτες. Θέλει να βλέπει κινητικότητα και ανταυτού βλέπει ότι ακόμα και η μια από τις δύο μεταγραφές που έγιναν δε μπορεί να παίξει χωρίς να ευθύνεται σε αυτό ο Πανσερραϊκός 100%. Και όταν ο Πανιώνιος πάει και παίρνει Μήτρογλου και Σβέρκος στην επίθεση, όταν όλοι κάτι κάνουν και εσύ είσαι σα τη μικρή Ελένη που κάθεται και κλαίει επειδή δε τη παίζουνε οι φιλενάδες της(δε της κάθονται οι παίκτες), που να την βρει την αισιοδοξία ο φίλαθλος;

0-2 o Πανιώνιος με Μήτρογλου-Έτσι μπορεί και να μείνεις...

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 μέσα στο Βικελίδης τον Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του. Στους 19 βαθμούς ο Πανιώνιος και η Λάρισα νίκησε τον Ηρακλή με 2-1 και ανέβηκε στους 14! Ε ρε γλέντια...

Τι λες βρε Ντουντού;

Το "status" του Ντουντού στο "twitter": "Γεια σας φίλοι, έχουμε νικήσει τον Πανσερραϊκό 3 - 2 στο σπίτι μας, σημαντικό αποτέλεσμα. Σήμερα ο διαιτητής ξεπέρασε τα όρια, ποτέ δεν το έχω δει στη ζωή μου αυτό. Έκανε πολλά λάθη. Πρέπει να κερδίζουμε και στο γήπεδο και έξω. Αν ήταν στη Βραζιλία, θα έπρεπε να τιμωρηθεί επ' αόριστον. Απίστευτο".

ΣΧΟΛΙΟ: Για ξαναπάρτο μια από την αρχή; Πως είπατε; Ορίστε; Δε κατάλαβα...

Η μετάφραση της ανακοίνωσης...

Είπε: " Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι  έλαβε τη γραπτή έγκριση της Σοσό για το δανεισμό του Βάτσλαβ Σβέρκος και αναμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας τα επόμενα 24ωρα".

Ήθελε να πει: "Κοιτάξτε, εμείς τη προσπάθεια τη κάναμε. Συμφωνήσαμε με την ομάδα, δώσαμε τα λεφτά που ζητήθηκαν αλλά δεν ήθελε να έρθει ο παίκτης".

Δε ξέρει ούτε ο Κοκότοβιτς...

Σε συνέντευξη του στο sport.gr o Κοκότοβιτς είπε για τις μεταγραφές:
"Δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς με τις μεταγραφές, ούτε τι έγινε με τον Σβέρκος".
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84391

Παραπέμπεται ο Χαραλαμπίδης

Παραπέμπει τον Χαραλαμπίδη ο παρατηρητής του αγώνα του “Γ. Καραϊσκάκης” Γερ. Μαζαράκης. Αιτία η φάση του πέναλτι του Ολυμπιακού.
Εκτός ορισμών για τις επόμενες αγωνιστικές θα βρεθεί ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης από την Καβάλα, μετά την διαιτησία στου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τις Σέρρες, αφού ο παρατηρητής του αγώνα σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τον διαιτητή στα αποδυτήρια ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαζαράκης, είπε στον Χαραλαμπίδη ότι λειτούργησε λάθος στη φάση του πέναλτι του Ολυμπιακού.
Όπως μάλιστα μας μετέφεραν άνθρωποι που ήταν μπροστά στο διάλογο του παρατηρητή με τον διαιτητή στα αποδυτήρια, του είπε ότι ενώ σφύριξε το πέναλτι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αυτός κινήθηκε προς τη σέντρα κατακυρώνοντας το γκολ.
Την ίδια στιγμή ο β' βοηθός Γεωργαράκος του είπε από την ενδοσυνεννόηση ότι το γκολ ήταν οφσάιντ και ο διαιτητής, γύρισε πίσω τη φάση και καταλόγισε την παράβαση.
Ο Χαραλαμπίδης παραδέχθηκε μπροστά στον παρατηρητή ότι έκανε λάθος και ο Μαζαράκης του είπε ότι έχασε τον έλεγχο του ματς.
Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί, ο Χαραλαμπίδης είπε στον παρατηρητή, ότι η εξέδρα άσκησε έντονη πίεση μετά το γκολ του Πανσσεραϊκού και γι αυτό έγιναν λάθη, μια απάντηση που πάντως δεν έπεισε τον Μαζαράκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γεράσιμος Μαζαράκης θα βάλει χαμηλό βαθμό στον Χαραλαμπίδη, ο οποίος θα μείνει εκτός ορισμών για 2-3 αγωνιστικές.
(πηγή: soccerplus.gr)