Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Λύθηκε το συμβόλαιο του Γαλανόπουλου

Όπως σας είχε ενημερώσει πριν λίγη ώρα το pestoagorimou ο 29χρονος δεξιός μπακ θα έλυνε το συμβόλαιο του  καθώς του ζητήθηκε να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. "Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους Άρη Γαλανόπουλο  και  Mohammed Abubakari και τους εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο".
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γαλανόπουλος οδεύει προς Τρίπολη...

5 σχόλια:

  1. Kali tixi Ari opou kai an pas.Se efxaristume gia osa prosferes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Τι εννοεί ο Κοκότοβιτς όταν λέει συνέχεια "δίνω προτεραιότητα στους Έλληνες παίκτες"???
    2) Πότε θα βγεί ανάλογη ανακοίνωση με το όνομα "Σουμπίνιο"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. από τους ανθρώπους που συνέσφεραν και βοήθησαν την ομάδα απο την στιγμή που ηρθέ..καλή συνέχεια να έχει σε οτι κάνει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τα καλύτερα παιδιά της ομάδας που έκανε το παν για τη διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια και πραγματικά αγάπησε τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Φέτος δεν του δόθηκαν ευκαιρίες καθώς ο Κοκό προωθεί"δικούς" του παίκτες. Άρη τυχερή η ομάδα που θα σε αποκτήσει γιατί πάνω απ' όλα έχεις ήθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ.....ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΑ....ΔΙΩΞΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΤΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΚΟΚΟ......ΠΕΡΥΣΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ Ε?ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ Ο ΣΕΡΒΟΣ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ........ΑΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!ΠΑΝΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΔΕΡΦΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή