Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Το αφεντικό "τρελάθηκε"...5 και 10 ευρώ εισιτήρια!

O Πέτρος Θεοοδωρίδης όπως είχε προαναγγείλει κατεβάζει τις τιμές των εισιτηρίων ενόψει του "τελικού" με τον Ατρόμητο ευελπιστόντας πως ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Σε κυκλοφορία τίθενται από την Τετάρτη τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Ατρόμητος που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Σερρών στις τρεις το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα από επιλεγμένα πρακτορεία της ΟΠΑΠ.
Η ομάδα δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες για την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπει κανείς από το γήπεδο. Όλοι μαζί την Κυριακή δίπλα στην ομάδα για τη νίκη.
Για τις θύρες 1 και 5-6 η γενική είσοδος για τους φιλάθλους μας ορίστηκε στα δέκα ευρώ. Για τις θύρες 7-8 θα ισχύουν μαθητικά και γυναικεία εισιτήρια. Η τιμή αυτών διαμορφώθηκε στα πέντε ευρώ. Τα εισιτήρια θα είναι προς πώληση από την Τετάρτη και πάλι σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ". 
Τα εισιτήρια στις θύρες 2-4 παραμένουν στα 30 ευρώ.

3 σχόλια:

  1. και επειδή και οι κάλες ενέργειες πρέπει να αναγνωρίζονται..πολύ καλή η ενέργεια του προέδρου..οπότε άσχετα με όλες τις άλλες καταστάσεις..ακριβό εισητήριο δεν υπάρχει γι αυτό όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουμε την Πανσερραικάρα μας σ αυτό το πάρα πολυ σημαντικό ματσ..!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sosti kinisi. Apo tin proti agonistiki zitame na ginoun tetoies oi times.
    As elpisoume an (o mi genoito) stravosei to apotelesma, ti deftera na kanoun aftokritiki kai na mi dilosoun oti eftaige o kosmos pou me 10evro eisitirio de gemise to gipedo.

    OLOI STO GIPEDO GIA NA SOSOUME TIN ARROSTIA MAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, κι αφήνει έξω τους ΦΕΝΤΑΓΙΝ που μας φέρθηκαν, όπως κι η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, άψογα στο Περιστέρι. Άλλοι κάνουν τις @@κίες κι άλλοι την πληρώνουν. Να μπουν όσοι φιλοξενούμενοι μας δώσανε εισιτήρια στην έδρα τους. Αν θέλει η ΠΑΕ να το παίξει σκληρή, ας το κάνει με τους βάζελους. Εκεί θέλω τη μαγκιά της κι όχι με τον Ατρόμητο κ την Ξάνθη. Ντροπή. Αυτοί μας φιλοξένησαν άψογα κι εμείς δεν δίνουμε εισιτήρια; Μην μας εκθέσετε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή