Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Aνακοίνωσε τον Μουντιαλικό Πάρκερ-Θέλει Νικουλάε-Φεύγει ξένος...

Ο Μπερνάρ Πάρκερ είναι η επιλογή του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τη κορυφή της επίθεσης. Ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός ανήκει στην Τβέντε μέχρι το 2013 και θα έρθει να αγωνιστεί δανεικός στα "λιοντάρια" ως το καλοκαίρι. Είναι 24χρονών(16.3.86) και φέτος έχει 6 συμμετοχές και 1 γκολ με την Ολλανδική ομάδα. Πέρυσι είχε 14 συμμετοχές με την Τβέντε ενώ στο δεύτερο μισό της σαιζόν 2008.09 αγωνίστηκε στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα έχοντας 16 συμμετοχές και 6 γκολ ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στη Νότιο Αφρική με 110 συμμετοχές και 106 γκολ στην Ρόγιαλ Ζούλου. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα έχοντας 30 συμμετοχές και 10 γκολ. Μάλιστα στο πρόσφατο Μουντιάλ αγωνίστηκε βασικός για 68 λεπτά στον αγώνα με την Γαλλία ενώ στον αγώνα με το Μεξικό πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία 7 λεπτά.
Πρόσφατα ο παίκτης βρισκόταν σε δοκιμαστικά με τη Λέστερ στην Αγγλία, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Σβεν Γκόραν Ερικσον.Ο Πάρκερ που καταλαμβάνει θέση ξένου  αναμένεται το βράδυ στις Σέρρες αλλά...κάποιος  πρέπει να φύγει από τους Τάντις, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μορφή δανεισμού του διεθνή επιθετικού Bernard Parker. O Parker αποκτήθηκε από την Ολλανδική ομάδα για 6 μήνες με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ο διεθνής επιθετικός είναι βασικό μέλος της εθνικής της Νοτίου Αφρικής και συμμετείχε στο τελευταίο Παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στην Νότια Αφρική το καλοκαίρι του 2010. Είναι γεννημένος στις 16 Μαρτίου του 1986 (24 ετών) και έχει 17 συμμετοχές με την Ολλανδική ομάδα στην οποία αγωνίζεται από πέρυσι.

Παράλληλα ο Πανσερραϊκόςέχει δείξει "θερμό" ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου Ρουμάνου επιθετικού Μάριους Νικουλάε που αγωνίζεται στη Nτιναμό Βουκουρεστίου.Ο Νικουλάε έχει φέτος 20 συμμετοχές και 4 γκολ στη Ρουμανία και αποτελεί δύσκολη περίπτωση αν και με δηλώσεις του στη "sportday" τόνισε οτι γνωρίζει για το ενδιαφέρον και θέλει να έρθει. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει 44 συμμετοχές και 16 γκολ στη Ρουμανία. Τη σαιζόν 2007-07 αγωνιζόταν στη Σκωτία με την Ινβερνές έχοντας 35 συμμετοχές και 8 γκολ ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στη Μάϊντζ(6/0), στη Στάνταρ Λιέγης(26/4) και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας(13/1). Έχει 11 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 5 γκολ ενώ είναι 38 φορές διεθνής έχοντας πετύχει 13 γκολ.

4 σχόλια:

  1. Μόλις ειδα τα χαρακτηριστικά του Παρκερ στο F.Μanager που θεωρείται αξιόπιστο αρκετά για τα στοιχεία που παρέχει. Καλός φαίνεται, δυνατός και καλή ηλικία, η αξία του είναι 1,8 εκ.
    Από την Τβέντε αγοράστηκε με 1εκατ ευρώ.
    Αυτά και τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
    Λογικά Τάντιτς ή Σουμπίνιο θα διώξουν..., Λεοζίνιο ή Μπέλιτς για διαφορετικούς λόγους δεν το βλέπω να κουνιούνται, όπως και ο Σίντζιτς ο οποίος ακόμη δεν έπαιξε.
    Πολύ μ' αρεσε που δικαιώθηκες Κώστα στο θέμα Σβέρκος, γιατί κάτι εξυπνάκηδες το παίζαν ιστορία και βγήκαν από την φωλιά τους για να κράξουν, προφανώς είναι οι γνωστοί που δεν πατάν στο γήπεδο...
    Σίμος.. ο άσημος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ..!!καλιό αργά παρά ποτέ..υπάρχει περίπτωση να τον δούμε απο το ματς του Ατρομήτου..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αμυνα μπάζει, θέλει ενισχυση , εκεινος ο Μαβενε πετάει αετο , μπροστα κουτσα στραβα κατι κανουμε, αλλα τρωμε γκολ αστεια συνεχως και ετσι χανουμε βαθμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεύτερη… χυλόπιτα για Πανσερραϊκό, και μετά τον Σβέρκος χάνει και τον «κανονιέρη» Μάριους Νικουλάε. Οι Ρουμάνοι μιλούν για εξαιρετική πρόταση της Καβάλας και ο 29χρονος φορ έρχεται αύριο να υπογράψει στους «κυανόλευκους».

    Το Σάββατο ο Πανσερραϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τον Σβέρκος, σήμερα ήρθε η σειρά για τον Μάριος Νικουλάε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Ρουμάνια, ο 29χρονος φορ είχε συμφωνήσει το απόγευμα με τις Σέρρες, ωστόσο λίγο αργότερα η Καβάλα μπήκε «σφήνα» και κατάφερε να πάρει το «ΟΚ» του παίκτη. Ο διεθνής Ρουμάνος έβγαλε ήδη εισιτήριο, αύριο θα είναι στην Καβάλα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και πιθανότατα να βάλει την βάλει την υπογραφή του, εκτός και αν γίνει κάτι… συγκλονιστικό.
    Η Ντιναμό Βουκουρεστίου αναχώρησε σήμερα για την Αντάλια, όπου θα προετοιμαστεί και από την αποστολή απουσίαζε ο Νικουλάε που ετοίμαζε βαλίτσες για Ελλάδα!

    http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/130217-Κέρδισε…-Σέρρες-και-Νικουλάε

    ΑπάντησηΔιαγραφή