Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Νέα χυλόπιτα...λέει το gazzetta!

"Δεύτερη… χυλόπιτα για Πανσερραϊκό  μετά τον Σβέρκος χάνει και τον «κανονιέρη» Μάριους Νικουλάε. Οι Ρουμάνοι μιλούν για εξαιρετική πρόταση της Καβάλας και ο 29χρονος φορ αναμένεται αύριο να υπογράψει στους «κυανόλευκους».
Το Σάββατο ο Πανσερραϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τον Σβέρκος, σήμερα ήρθε η σειρά για τον Μάριος Νικουλάε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Ρουμάνια, ο 29χρονος φορ είχε συμφωνήσει το απόγευμα με τις Σέρρες, ωστόσο λίγο αργότερα η Καβάλα μπήκε «σφήνα» και κατάφερε να πάρει το «ΟΚ» του παίκτη. Ο διεθνής Ρουμάνος έβγαλε ήδη εισιτήριο, αύριο θα είναι στην Καβάλα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και πιθανότατα να βάλει την βάλει την υπογραφή του, εκτός και αν γίνει κάτι… συγκλονιστικό.
Η Ντιναμό Βουκουρεστίου αναχώρησε σήμερα για την Αντάλια, όπου θα προετοιμαστεί και από την αποστολή απουσίαζε ο Νικουλάε που ετοίμαζε βαλίτσες για Ελλάδα"!
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/130217-%CE%9A%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B5%E2%80%A6-%CE%A3%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%B5

2 σχόλια:

  1. Δεν θέλει ο πρόεδρος να μπει σε πλειστηριασμό, για έναν παίχτη.Τώρα για τα οικονομικά αυτό είναι καλό, όμως για την δυναμική της ομάδας αγωνιστικά δεν είναι.Μακάρι να επανέλθει και να φέρει κάποιους άλλους και να βγουν και καλύτεροι στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ.
    Η ΚΑΒΑΛΑ ΕΔΩΣΕ -ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ- 200.000 ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΚΥΡ ΠΕΤΡΟΣ. (ΟΠΑΔΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή