Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

0-2 o Πανιώνιος με Μήτρογλου-Έτσι μπορεί και να μείνεις...

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 μέσα στο Βικελίδης τον Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του. Στους 19 βαθμούς ο Πανιώνιος και η Λάρισα νίκησε τον Ηρακλή με 2-1 και ανέβηκε στους 14! Ε ρε γλέντια...

3 σχόλια:

  1. O Πανιώνιος πήρε επιθετικό....και αυτό πιστεύω οτι φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα!Και οχι μόνο αυτό αλλά πήρε και άλλον επιθετικό μέσα απο τα χέρια κάποιας άλλης ομάδας.Ηθελα να ξέρω η διοίκηση αυτής της άλλης ομάδας ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;;Σε ποιόν κόσμο βρίσκεται χαμένη και αρμενίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι είναι Κώστα όλοι που εμπλέκοντε στην μάχη της παραμονής έκαναν τις κινήσεις τους και δείχνουν ότι θέλουν να το παλέψουν..εμάς μας διακρίνει σιγουριά γι αυτό και δεν κάνουμε τίποτα..απλά δεν ξέρω ποια σιγουριά ειναι αυτή..!!αλλαξα ξέχασα εμείς ασχολούμαστε με το τι θα πουλήσουμε τώρα και πόσα θα πάρουμε..!!εξάλου τέλος Γέναρη δεν έφτασε ακόμη για να πέσουν οι τιμές..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opoios thelei na parameinei kathgoria phre paixtes emeis fainete oti kanoume ta idia propersyna la8h opoios den vazei myalo paizei sthn B k oneireyete thn A..
    Nikos Fan

    ΑπάντησηΔιαγραφή