Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Tάντιτς: "Φεύγω με το κεφάλι ψηλά"

Ο Μπόζινταρ Τάντιτς, όπως λίγο πολύ αναμενόταν μετά την απόκτηση του Πάρκερ, αποτελεί παρελθόν από τα "λιοντάρια". Χωρίς καθυστέρηση, χωρίς φωνές και διαφωνίες, Πανσερραϊκός και παίκτης έλυσαν κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο που τους "έδενε" ως το 2012.
Tα μόλις 276 λεπτά που αγωνίστηκε ο Σέρβος τη φετινή χρονιά σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι έβγαζε μάτι πως οι σχέσεις του με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές ήταν δύο καλοί λόγοι για να τον φέρουν στην πόρτα της εξόδου.
Σε μια πρώτη δήλωση στο pestoagorimou ο ποδοσφαιριστής είπε: "Όλα τελείωσαν εδώ. Πιστεύω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα επειδή θέλω το καλό του Πανσερραϊκού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόσμο που τον αγάπησα".

2 σχόλια:

  1. εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι έφυγε ένας Πανσερραικός από την ομάδα μας..!ο Τάντια έκτος από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι από τους ανθρώπους που αγάπησαν την πόλη μας κι την ομάδα μας την οποία και την αγαπαούσε και έδινε τα πάντα γι αυτήν..!!καλη τύχη και καλή συνέχεια να έχει στην ζωή του και στην καριέρα του..!!μακάρι αν δεν πάνε καλά φέτος τα πράγματα να μην το μετανιώσουμε του χρόνου γι αυτήν την επιλογή..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ένας ποδοσφαιριστής που αγαπά τον Πανσερραϊκό και πάνω απ' όλα έβαλε το καλό της ομάδας. Ο Σουμπίνιο ήταν αυτός που έπρεπε να δει την πόρτα της εξόδου και όχι ο Μπόζινταρ. Όταν θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα κάποιοι στον Πανσερραϊκό θα κλαίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή