Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Παραπέμπεται ο Χαραλαμπίδης

Παραπέμπει τον Χαραλαμπίδη ο παρατηρητής του αγώνα του “Γ. Καραϊσκάκης” Γερ. Μαζαράκης. Αιτία η φάση του πέναλτι του Ολυμπιακού.
Εκτός ορισμών για τις επόμενες αγωνιστικές θα βρεθεί ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης από την Καβάλα, μετά την διαιτησία στου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τις Σέρρες, αφού ο παρατηρητής του αγώνα σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τον διαιτητή στα αποδυτήρια ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαζαράκης, είπε στον Χαραλαμπίδη ότι λειτούργησε λάθος στη φάση του πέναλτι του Ολυμπιακού.
Όπως μάλιστα μας μετέφεραν άνθρωποι που ήταν μπροστά στο διάλογο του παρατηρητή με τον διαιτητή στα αποδυτήρια, του είπε ότι ενώ σφύριξε το πέναλτι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αυτός κινήθηκε προς τη σέντρα κατακυρώνοντας το γκολ.
Την ίδια στιγμή ο β' βοηθός Γεωργαράκος του είπε από την ενδοσυνεννόηση ότι το γκολ ήταν οφσάιντ και ο διαιτητής, γύρισε πίσω τη φάση και καταλόγισε την παράβαση.
Ο Χαραλαμπίδης παραδέχθηκε μπροστά στον παρατηρητή ότι έκανε λάθος και ο Μαζαράκης του είπε ότι έχασε τον έλεγχο του ματς.
Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί, ο Χαραλαμπίδης είπε στον παρατηρητή, ότι η εξέδρα άσκησε έντονη πίεση μετά το γκολ του Πανσσεραϊκού και γι αυτό έγιναν λάθη, μια απάντηση που πάντως δεν έπεισε τον Μαζαράκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γεράσιμος Μαζαράκης θα βάλει χαμηλό βαθμό στον Χαραλαμπίδη, ο οποίος θα μείνει εκτός ορισμών για 2-3 αγωνιστικές.
(πηγή: soccerplus.gr)

1 σχόλιο:

  1. Ο παρατηρητής δεν συναντιέται ποτέ με τον διαιτητή, ούτε πριν αλλά ούτε μετά τον αγώνα. Άρα το παραπάνω (τουλάχιστον ο διάλογος)είναι ένα παραμυθάκι που δεν έχει δράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή