Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Φέρνει τον Ούγγρο Ζόλταν Κίς

Ακόμα μια μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα ο Πανσερραϊκός καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον  Ούγγρο αμυντικό χαφ Ζόλταν Κίς(στη φωτό μαρκάρει τον Γκίγκς). Ο 30χρονος(18.8.80) ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Ντέμπρετσεν με την οποία είχε φέτος 22 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκων διοργανώσεων στο Europa League όπου είχε 12 συμμετοχές. Ο Κίς αγωνίζεται από το 2001 στη Ντέμπρετσεν με την οποία έχει συνολικά 211 συμμετοχές και 18 γκολ και έχει υπάρξει και αρχηγός της ομάδας ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Γκέρμιναλ για 2 χρόνια και παλαιότερα και πάλι στη Ντέμπρετσεν. Έχει πάρει 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ουγγαρίας. Ο Κίς έχει συνολικά 5 συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα έχοντας προπονητή τον Λόταρ Ματέους ενώ έχει 18 συμμετοχές και με τις μικρότερες εθνικές ομάδες. O Kίς φτάνει σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα.
Δείτε στο βίντεο τον Κίς να σκοράρει στο 1:05


7 σχόλια:

  1. kale ve o petran eipe na vgazete onomata stin fora
    tha mas ton faei pali kanas allos :-)))
    Ego pantos tha gostara na erthei ston Panserraiko autos o ksanthos me tin mpala pou kinigaei o Kis
    stin fotografia. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είσαι ανεκπαίδευτος μαθήσεως Κώστα..!!δεν άκουσες ότι ο πρόεδρος είναι έξαλλος με τις διαρροές..και εσύ πριν καν υπογράψει βγάζεις το όνομα στην φόρα..!!μέχρι το βράδυ ο Μάκαρος αν θέλει μπορεί να τον κάνει ενώ θα κατέβει στο αεροδρόμιο Μακεδονία αντί να κάνει στάση Σέρρες να ανέβει προς Καβάλα μεριά..!!έτσι για πλάκα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να το γράψει ο Κώστα πάει να πει ότι ο παίχτης θα είναι σε λίγες ώρες ΚΟΚΚΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To exoyne apokleistiko san thn tatiana gia να τους δωσει βραβειο ο πουρολαμογιας.δεν ξερω αν ειναι σεραιοι η ψαροκασελλες.Μαλλον απο οτι εμαθα θαρθει ο γκομις της λυων. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά.....και μετά σχολιάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thn konth thn ftain oi trixes .thn sakoyleytikes blepo re magka mpravo soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. thn konth thn ftain oi trixes.....Αυτό είναι του Τάκη.
    Το σακουλέυτηκα(?????)τι σημαίνει;;;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή