Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σέντερ φορ ακόμα δε πήραμε;

Είπε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στην "ΕΞΕΔΡΑ": "Ο Πάρκερ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και θα φανεί πολύ χρήσιμος. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και αριστερά και δεξιά γιατί παίζει το ίδιο καλά και με τα δύο πόδια. Με ευκολία μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ. Έχει ταχύτητα και αίσθηση του γκολ".

ΣΧΟΛΙΟ: Βρε σέντερ φορ μπορεί να παίξει; Μάλλον όχι...

2 σχόλια:

  1. ...Μου αρέσει (Απ' οτι διάβασα σε ένα δημοσίευμα) οτι πλέον ο Πανσερραϊκός ψάχνει ένα αριστερό μπάκ και ίσως ένα αμυντικό χάφ...Δηλαδή συνεχίζουμε με Νταλέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε συ Ντράγκαν γιατί μας το κάνεις αυτό τώρα..?!!κοντέψαμε να πάθουμε νευρικό κλωνισμό..μάλιασε η γλώσσα μας να λέμε οτι θέλουμε φορ και πιάστηκαν τα δαχτυλά μας να τα γράφουμε..και μόλις κάνουμε την πολύ καλή αυτή μεταγραφή όπως φαίνεται..και λέμε επιτέλους πήραμε φορ και ηρεμούμε λίγο..έρχεσαι και μας λες οτι τελικά δεν είναι φορ αυτός που πήραμε..!!στα λεξοτανίλ θέλετε να μας ρίξετε..?!?!άντε πάλι απο την αρχή ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΦΟΡ..:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή