Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Παράγοντες του Πανσερραϊκού ζητούσαν φανέλες του...Ολυμπιακού!

Έγινε και αυτό! Όπως μετέδωσε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή, άνθρωπος της ομάδας του Πειραιά, έδωσε την πληροφορία πως αμέσως μετά το τέλος του αγώνα παράγοντες του Πανσερραϊκού πήγαν στα αποδυτήρια των γηπεδούχων και έδωσαν μάχη για μια φανέλα του Ριέρα και του Πάντελιτς και μάλιστα φαίνεται να πήραν την απάντηση: "Καλά αντί να πάτε να πάρετε τις φανέλες των δικών σας που έβγαλαν μάτια σήμερα, ζητάτε του Ριέρα;".

ΣΧΟΛΙΟ: Τέτοιες ενέργειες μήπως "μικραίνουν" τον Πανσερραϊκό;

4 σχόλια:

  1. ...και τέτοιοι παράγοντες μήπως "μικραίνουν" τον Πανσερραϊκό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν χρειάζεται και μεγάλη σκέψη αυτό..ο Πανσερραικός για κάποιους στην διοίκηση είναι ή τέλεια ανέξοδη διαφήμιση γι αυτούς..οπότε μην περιμένετε και να έχουν απόλυτα Πανσερραική καρδιά..χωράει κι άλλους η καρδιά τους..είναι το κόμπλεξ του ενώ υποστηρίζω το ''χωριό'' μου αλλά θέλω να είμαι και με ένα ισχυρό..!!τετοιοί παράγοντες δεν μπόρουν να σου προσφέρουν όλο αυτό που εσύ θέλεις για να δεις να καταξιώνεται ο Πανσερραικός μας..εγώ θα τους ήθελα με όνοματα σαν σοβάρη ΠΑΕ που θέλω να λέγομαι.. και να είναι ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρεζίλι έγινε η ομάδα εξαιτίας ανθρώπων που αυτοονομάζονται "παράγοντες" ενώ δεν ξέρουν τίποτε απο ποδόσφαιρο. Οι δημοσιογράφοι που το αποκάλυψαν να πουν και τα ονόματά τους. Να κοπεί λίγο έτσι το υφάκι και η μαγκιά που πουλάνε!!! Ακού εκεί παράγοντες του ποδοσφαίρου. Χαχαχαχα!!! Γέλασε το χειλάκι μας μεσούσης οικονομικής κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giati re pedia den kserete pioi einai aftoi?
    Oloi exoun APO Mia agapimeni omada,aek,paok,olimpiakos!
    Elaxistoi einai panserraikoi!oloi oi aloi ektos APO glastres kanoun k tetoies malakies!tous kseroume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή