Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τι γίνεται με τα υπόλοιπα 36΄ του Πανσερραϊκός-Άρης...

Η πυκνή ομίχλη που έπεσε το απόγευμα στην πόλη των Σερρών οδήγησε τον διαιτητή του αγώνα, Πανσερραϊκός-Άρης, Σταύρο Τριτσώνη, να διακόψει τον αγώνα στο 54΄ και ενώ το σκορ ήταν 1-0 χάρη στο πανέμορφο γκολ του Σουμπίνιο στο 40΄. Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως μετά από 25' αναμονής αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα και τη διεξαγωγή του υπολοίπου μετά αύριο την ίδια ώρα(17.15). Βέβαια είναι αρκετά τα ερωτηματικά που δημιουργούνται γιατί ο Άρης είναι αντίθετος στη διεξαγωγή του υπολοίπου καθώς την Τετάρτη έχει ευρωπαϊκό αγώνα στη Μαδρίτη. Αν αλλάξει κάτι σε σχέση με τα όσα έγραψε ο διαιτητής θα ανακοιωνωθεί από την Σούπερ Λίγκ. Ερωτηματικό υπάρχει και με τα εισιτήρια...κυρίως για τους φιλάθλους του Άρη. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης είναι εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά των φιλοξενουμένων που πήραν 1.022 εισιτήρια και στις κερκίδες βρέθηκαν πάνω από 2.000 φίλαθλοι, μπαίνοντας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Πάντως για τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού θα ανοίξουν οι θύρες προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Το αν όλο αυτό ευνοεί ή όχι τον Πανσερραϊκό θα φανεί αύριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφορούν πλαστά εισιτήρια;

"Την ημέρα του αγώνα ο έλεγχος των εισιτηρίων θα γίνεται από ειδικό μηχάνημα που έχει εγκατασταθεί  στις θύρες της «ερυθρόλευκης» έδρας, ενώ θα γίνει και προ-έλεγχος αυτών από την αστυνομία και την ασφάλεια του γηπέδου. Κατά τον έλεγχο, αν εντοπιστούν εισιτήρια που δεν έχουν ταινία ασφαλείας, τότε οι κάτοχοι αυτών θα οδηγούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών".  Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση που βγήκε σήμερα από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα Πανσερραϊκός-Άρης. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Προφανώς ότι κυκλοφορούν πλαστά εισιτήρια για τον αγώνα; Κάτι τέτοιο ή απλά είναι μια ανακοίνωση που προειδοποιεί και θέλει να προλάβει...

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Στις θύρες 7,8 οι φίλαθλοι του Άρη-Αύξηση στην "1"

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Πανσερραϊκός-Άρης. Αποφασίστηκε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάρει 2.300 εισιτήρια των 25 ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της. Με άλλα λόγια θα έχουν στη διάθεση τους τις θύρες 7-8.
Παράλληλα και μετά από αλεπάλληλες μειώσεις έγινε γνωστό πως η τιμή του εισιτηρίου στη θύρα 1, προφανώς λόγω αντιπάλου, επανέρχεται στα 20 ευρώ σε σχέση με τα 15 που ήταν στον προηγούμενο αγώνα.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Πρόβλεψη Παπαδάκου για...παραμονή!


Το γνωστό μέντιουμ, Πίτ Παπαδάκος,  φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της TVS την Κυριακή και συνομίλησε με την δημοσιογράφο Άννυ Ταπάσκου, για την παρουσία του στις Σέρρες.
Όπως είπε, βρίσκεται στην περιοχή , για να βοηθήσει με τις προβλέψεις και τις ιδιαίτερες ικανότητες του μια ομάδα σύγχρονων Indiana Jones, που τις τελευταίες μέρες ψάχνουν να ανακαλύψουν τον κρυμμένο θησαυρό από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που φημολογείται πως είναι θαμμένος στο Άγκιστρο. 
Όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του Πανσερραϊκού στη Σούπερ Λίγκ είπε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν καλή πορεία και πως θα παραμείνουν στη κατηγορία.
(photo: infoserres.gr)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αριστερό μπακ; Δεν... (ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ)

Αρκετά σοβαρό είναι το πρόβλημα που αποκόμισε ο Σάκης Παντελιάδης από τον αγώνα του Σαββάτου στη Ξάνθη. Ο 23χρονος αριστερός μπακ που τραυματίστηκε λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει έξω για περίπου 4-5 εβδομάδες. Ο Παντελιάδης υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Aύριο θα βγάλει μαγνητική τομογραφία για να ξεκαθαρίσει εντελώς το πρόβλημα του. Το θέμα είναι πως ο Πανσερραϊκός θα πορευτεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του α΄ γύρου χωρίς αριστερό μπακ. Εναλλακτικές λύσεις είναι τα...δεξιά μπακ(!) της ομάδας. Τόσο ο Γαλανόπουλος όσο και ο Αλβαρέζ αν κληθούν από τον Κοκότοβιτς μπορούν να παίξουν έστω και με ανάποδο πόδι τη θέση.
Ο Σάκης Παντελιάδης μετέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη όπου και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε κάκωση στον έσω πλάγιο και πως έχει δημιουργηθεί ένα αιμάτωμα. Αυτό σημαίνει πως αναλόγως πως θα αντιδράσει το πόδι και αναλόγως με τους πόνους δεν αποκλείεται αν σφίξει τα δόντια να είναι και στον αγώνα με τον Άρη(αρκετά αισιόδοξη πρόβλεψη). Αλλιώς θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο γιατί έτσι και αλλιώς με τον ΠΑΟ θα απουσιάζει λόγω καρτών.

Με μια αναπνοή ως τον Γενάρη…

Ως και ένα σημείο η ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί ως επόμενη και λογική συνέπεια για τον Πανσερραϊκό. Με τη λογική ότι κάποια στιγμή μετά από τρια συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα θα ερχόταν. Τα προβλήματα ποτέ δεν έπαψαν να υφίστανται και θα ερχόταν η ώρα που το παιχνίδι δε θα έβγαινε και ο Πανσερραϊκός θα το πλήρωνε αυτό με τρεις χαμένους βαθμούς. Στη Ξάνθη δε φάνηκε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια. Διαφωνώ με αυτούς που…τώρα βγήκαν να πουν και να «γκρινιάξουν» πως δεν είναι καλός ο Πανσερραϊκός γιατί έχω την εντύπωση πως δε προσγειωθήκαμε ξαφνικά στη πραγματικότητα. Αυτή η ομάδα με τις ελλείψεις της έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Μερικές φορές υπερβάλει εαυτόν αλλά δεν είναι και κάθε μέρα καλημέρα. Και πραγματικά το Σάββατο δεν ήταν καθόλου καλή μέρα για τον Μαουρίς Νταλέ. Ο Γάλλος επιθετικός έχει λιγοστές ευκαιρίες για να αποδείξει ότι δεν είναι…ελέφαντας γιατί η αλήθεια είναι πως έχει διάθεση, όρεξη και τρεξίματα αλλά σίγουρα οι φίλαθλοι αναπολούν τις καλές εποχές Μπανγκουρά και ίσως και τον Βρούτσινα. Μπορεί να μην είδαμε πολύ τον Κροάτη αλλά το είχε περισσότερο. Ο Πανσερραϊκός πήγε στη Ξάνθη με συγκεκριμένη τακτική για να «κλέψει» το παιχνίδι αλλά δε του βγήκε. Εκεί όπου άρχισε η μουρμούρα στη κερκίδα, εκεί όπου ανέβασε την απόδοση του θα μπορούσε να «τελειώσει» μια κακή Ξάνθη με αναλαμπές αλλά όπως λέει και η ποδοσφαιρική ρήση, δοκάρι και μέσα όλα καλά. Δοκάρι και άουτ…πρόβηλμα. Αυτή την επιθετική δυστοκία πλήρωσε ο Πανσερραϊκός στη Ξάνθη. Όταν γνωρίζεις εκ των προτέρων τις δυνατότητες σου και ρίχνοντας ένα βλέφαρο και στα προηγούμενα παιχνίδια, καταλαβαίνεις πως σε κάθε αγώνα δε κάνεις παραπάνω από 2-3 καλές ευκαιρίες. Αν δε σκοράρεις σε αυτές πολύ πιθανόν να χάσεις το παιχνίδι γιατί η αμυντική λειτουργία δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει. Όχι μόνο γιατί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πέρα από την αναμφίβολη εμπειρία, είναι αργό αλλά κυρίως γιατί δεν υπάρχουν τα χαφ για να μαρκάρουν όταν ο Πανσερραϊκός κάνει παθητικό παιχνίδι. Όλα αυτά φυσικά δε προέκυψαν τώρα. Προϋπήρχαν. Μερικές φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο. Απλά οι νίκες τα υπερκαλύπτουν και οι ήττες τα επαναφέρουν. Ο Πανσερραϊκός είναι αναγκασμένος να κλείσει τη μύτη και να βουτήξει στα βαθιά μέχρι τον ερχομό της περιβόητης μεταγραφικής περιόδου που μοιάζει λύτρωση. Αρκεί βέβαια να γίνουν πράξεις όσα χρειάζεται η ομάδα και όσα περιμένουμε. Γιατί όσο περνά ο καιρός τα προβλήματα θα γίνονται περισσότερα. Δεν ήταν μόνο οι τραυματισμοί. Είναι και οι κάρτες που φέρνουν τιμωρίες, είναι οι νέοι τραυματισμοί που προκύπτουν γιατί πάντα όταν αγωνίζεσαι υπάρχει το ρίσκο και δείχνει πως θα είναι θέμα για τον Πανσερραϊκό ακόμα και να συμπληρώσει 18αδα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Η άποψη του Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι πως με 3-4 βαθμούς μέχρι το τέλος του α΄ γύρου θα είναι σε καλό σημείο. Συμφωνώ…