Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αριστερό μπακ; Δεν... (ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ)

Αρκετά σοβαρό είναι το πρόβλημα που αποκόμισε ο Σάκης Παντελιάδης από τον αγώνα του Σαββάτου στη Ξάνθη. Ο 23χρονος αριστερός μπακ που τραυματίστηκε λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει έξω για περίπου 4-5 εβδομάδες. Ο Παντελιάδης υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Aύριο θα βγάλει μαγνητική τομογραφία για να ξεκαθαρίσει εντελώς το πρόβλημα του. Το θέμα είναι πως ο Πανσερραϊκός θα πορευτεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του α΄ γύρου χωρίς αριστερό μπακ. Εναλλακτικές λύσεις είναι τα...δεξιά μπακ(!) της ομάδας. Τόσο ο Γαλανόπουλος όσο και ο Αλβαρέζ αν κληθούν από τον Κοκότοβιτς μπορούν να παίξουν έστω και με ανάποδο πόδι τη θέση.
Ο Σάκης Παντελιάδης μετέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη όπου και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε κάκωση στον έσω πλάγιο και πως έχει δημιουργηθεί ένα αιμάτωμα. Αυτό σημαίνει πως αναλόγως πως θα αντιδράσει το πόδι και αναλόγως με τους πόνους δεν αποκλείεται αν σφίξει τα δόντια να είναι και στον αγώνα με τον Άρη(αρκετά αισιόδοξη πρόβλεψη). Αλλιώς θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο γιατί έτσι και αλλιώς με τον ΠΑΟ θα απουσιάζει λόγω καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου