Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τι γίνεται με τα υπόλοιπα 36΄ του Πανσερραϊκός-Άρης...

Η πυκνή ομίχλη που έπεσε το απόγευμα στην πόλη των Σερρών οδήγησε τον διαιτητή του αγώνα, Πανσερραϊκός-Άρης, Σταύρο Τριτσώνη, να διακόψει τον αγώνα στο 54΄ και ενώ το σκορ ήταν 1-0 χάρη στο πανέμορφο γκολ του Σουμπίνιο στο 40΄. Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως μετά από 25' αναμονής αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα και τη διεξαγωγή του υπολοίπου μετά αύριο την ίδια ώρα(17.15). Βέβαια είναι αρκετά τα ερωτηματικά που δημιουργούνται γιατί ο Άρης είναι αντίθετος στη διεξαγωγή του υπολοίπου καθώς την Τετάρτη έχει ευρωπαϊκό αγώνα στη Μαδρίτη. Αν αλλάξει κάτι σε σχέση με τα όσα έγραψε ο διαιτητής θα ανακοιωνωθεί από την Σούπερ Λίγκ. Ερωτηματικό υπάρχει και με τα εισιτήρια...κυρίως για τους φιλάθλους του Άρη. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης είναι εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά των φιλοξενουμένων που πήραν 1.022 εισιτήρια και στις κερκίδες βρέθηκαν πάνω από 2.000 φίλαθλοι, μπαίνοντας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Πάντως για τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού θα ανοίξουν οι θύρες προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Το αν όλο αυτό ευνοεί ή όχι τον Πανσερραϊκό θα φανεί αύριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

1 σχόλιο:

  1. Πώς να μην μπούνε τζάμπα βε; Επιμένει ο πρόεδρος να πιστεύει ότι θα βγάλει λεφτά από τις δήθεν μεγάλες ομάδες. Κάκκαλα. Μόνο από τον σερραίο μπορείς να βγάλεις αν τους φερθείς σωστά κι έξυπνα. Με ποιό σκεπτικό ρε Πετράν επιτρέπεις κάθε ντεμέκ "μεγάλο" να κουβαλά τα σεκιούριτυ του στα μεταξύ μας ματς; Μια οι "επιστήμονες", μια οι σουπεράδες σήμερα! Τί περιμένεις κανα θύμα για να βάλεις μυαλό; Τις φωτοβολίδες που έριχναν οι αρειανοί στους παοκτσήδες της είδες; Τί περιμένεις; Νέο Αλκαζάρ; Δίνε την γαμημένη την 8 σε κάθε φιλοξενούμενο να τελειώνουμε ή καθόλου εισιτήρια. Έτσι κι αλλιώς λίγοι πάμε στα εκτός; Νισάφι πια. Σε δουλεύουνε. Ξύπνα επιτέλους!
    ΥΓ: Αύριο όλοι/ες στο γήπεδο με ελεύθερη είσοδο κ άσε τους ευρωπαίους να κουρεύονται. Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, διεμήνυσε στην Σ.Λ. ότι αναλαμβάνει τη διεξαγωγή του αγώνα αύριο. Άρα, υπομονή, πάθος κ φωνή για 35 λεπτά κ πάμε για την έκπληξη στο βάζελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή