Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Πάει Ανόρθωση ο Σκάγκλια!

Αν και όλα έδειχναν πως ο Λούκας Σκάγκλια θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανσερραϊκό, οι τελευταίες πληροφορίες από την Κύπρο θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου στην Ανόρθωσή. Ο λόγος; Μα φυσικά το γεγονός πως προπονητής είναι εκεί ο Γκιγέρμο Όγιος. Ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα και φυσικά ο Σκάγκλια δε θα μπορούσε να απορρίψει τη κλήση του...ποδοσφαιρικού του πατέρα. Έτσι και αλλιώς μένει και ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, οπότε πρόβλημα κανένα.

ΣΧΟΛΙΟ: Μήπως θα ακολουθήσει και άλλος Λατίνος τη διαδρομή Σέρρες-Κύπρος;

Προς Δόξα Δράμας ο Ρούτσης

Στη Δόξα Δράμας θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, τη καριέρα του ο Χρήστος Ρούτσης. Ο 25χρονος μέσος μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με τους "μαυραετούς" στους οποίους αγωνίστηκε ως δανεικός και την περίοδο 2008-09 ενώ κατάγεται και από τη Δράμα.

Aν έχεις τύχη διάβαινε και...σφύρα!

Γνωστός Σερραίος διαιτητής(βοηθός Β΄ Εθνικής)...έπεσε από την Ακρόπολη, στάθηκε όρθιος και βρήκε και γεμάτο πορτοφόλι. Ο συγκεκριμένος, αφού πρώτα κέρδισε ένα ταξίδι για τη Νότιο Αφρική και το παιχνίδι Νιγηρία-Ελλάδα από τον ΟΠΑΠ παίζοντας ένα δελτίο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ(στο πρακτορείο ΟΠΑΠ "Αριστείδης"), βρέθηκε στην Αφρικανική ήπειρο, πανηγύρισε τη νίκη της Εθνικής μας και μετά το τέλος του αγώνα, βλέποντας τον Καραγκούνη να πετά τη φανέλα στη κερκίδα, έδωσε μάχη και την πήρε. Μάλιστα κατάφερε να την κρατήσει με νύχια και με δόντια καθώς του προσέφεραν ως και 2.000 ευρώ για να την αποκτήσουν. Από το Σάββατο το πρωί που επέστρεψε στις Σέρρες...με πολλές βουβουζέλες, φορά τη..."λερωμένη" φανέλα του αρχηγού της Εθνικής και έχει να το λέει. Μήπως να παίξεις και κανένα ΤΖΟΚΕΡ;

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Bλέπει και...ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ!

Την περίπτωση της απόκτησης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου φαίνεται να εξετάζουν στον Πανσερραϊκό. Ο 34χρονος γκολκιπερ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε στον Πανσερραϊκό ο οποίος κοιτά με καλό μάτι τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που έχει κάνει καριέρα και στην Ιταλία, φέρεται να ρωτά τις τελευταίες ημέρες διαφόρους γνωστούς του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, τις συνθήκες και στη πόλη και στον Πανσερραϊκό και την οργάνωση που υπάρχει.

Στο Διαβαλκανικό ο Κωνσταντινίδης

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο βρίσκετε από προχθές ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης. Ο αρχηγός του Πανσερραϊκού επέβληθη σε εγχείρηση αφαίρεσης κοίλης από τη μέση με σκοπό να μην αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα όπως παρατηρήθηκε τη φετινή χρονιά. Αύριο(Σάββατο) παίρνει εξιτήριο και σε 20 περίπου μέρες θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Προς συγχώνευση Αμφίπολη-Παλαιοκώμη

Έτσι και αλλιώς τα τελευταία χρόνια η Αμφίπολη έδινε τους αγώνες της στο γήπεδο της Παλαιοκώμης και αφού είδαν και απόειδαν, κάτι ο Καλλικράτης, κάτι η οικονομική κρίση οι δύο ομάδες είπαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους...εις μίαν. Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες η Δόξα Παλαιοκώμης και η Αμφίπολη 2000 θα συγχωνευθούν. Έχουν γίνει οι συζητήσεις και απόμενουν κάποιες λεπτομέρειες. Να δούμε πως θα λέγεται και η νέα ομάδα.

"Nα ψάξει για προπονητή...αφού έφυγε ο Μπρόος"!!!

Η αθλητική ιστοσελίδα της Γουινέας, http://www.guineefoot.info, έκανε ένα αφιέρωμα για την επιστροφή του Σαμπένγκου Μπανγκουρά στη Σούπερ Λιγκ της Ελλάδας και αφού έκανε λόγο για τη καθοριστική βοήθεια του Αφρικανού επιθετικού στα πλέι οφ αναφέρεται και στο θέμα του προπονητή. Προφανώς έχοντας μείνει ένα χρόνο πίσω αναφέρει πως από τη στιγμή που ο Ούγκο Μπρόος εγκατέλειψε τον Πανσερραϊκό για χάρη της Τράμπζονσπορ, ο Πανσερραϊκός πρέπει να ψάξει για νέο προπονητή. Πάντως ο Μπρόος έχει φύγει εδώ και πολύ καιρό και από την Τουρκία...

Ξεκίνησε το...παιδομάζωμα ο Πανσερραϊκός

Μπροστά στην ανάγκη της εκ νέου δημιουργίας όμαδας νέων Κ17 όπως επιτάσσει η Σούπερ Λίγκ, ο Πανσερραϊκός είναι ανγκασμένος να "ρουφήξει" ένα μεγάλο μέρος των ταλέντων του Νομού που είναι απο 14 ως και 17 ετών. Οι "ερυθρόλευκοι" ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με προπονητή με το όνομα του Τάσου Σαββίδη να παίζει πιο δυνατά και έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές μέρες να χτυπούν τις πόρτες ομάδων της ΕΠΣΣ για να πάρουν παίκτες.

Γίνεται ΤΑΠ η Ηράκλεια-Παραμένει ο Ρίζος

Το μεγάλο ερωτηματικό στην Ηράκλεια ήταν αν η ομάδα γίνει ΠΑΕ ή ΤΑΠ και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και αφού ανίχνευσαν πρώτα προθέσεις, επέλεξαν να γίνουν ΤΑΠ. Αυτό σημαίνει αυτόματα και την παραμονή του Στέλιου Ρίζου στη τεχνική ηγεσία γιατί σε διαφορεπτική περίπτωση και λόγω κωλύματος θα ήταν και πρακτικά αδύνατο.

Aπό τη Νιγρίτα...στην ΑΕΚ;

Ποιος παίκτης από ομάδα της Νιγρίτας ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα και συγκεκριμένα για την ΑΕΚ; Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον έχει παρακολουθήσει ο Τόνι Σαβέφσκι στα παιχνίδια της Μικτής ομάδας και έχει ξεκινήσει επαφές και με την ομάδα και με τους γονείς του. Πάντως τον παίκτη τον θέλει και ο Πανσερραϊκός αλλά όσο να 'ναι το όνομα της ΑΕΚ είναι από μόνο του  μεγάλη πρόκληση.

Eπιχειρηματίας, μέλος Δ.Σ Πανσερραϊκού...και ποδοσφαιριστής

Με εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ και όχι του Πανσερραϊκού, μέλος του Δ.Σ των "ερυθρολεύκων" εντόπιστηκε να κάνει επίδειξη των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων το βράδυ της Πέμπτης. Φήμες λένε ότι ήδη έχει περάσει από το μικροσκόπιο του Κοκότοβιτς...

Προς παραμονή ο Κάστρο

Μπορεί ο Σέζαρ Κάστρο να μην είναι από τα αγαπημένα παιδιά της "ερυθρόλευκης" κερκίδας και να άκουσε πολλά κατά τη διάρκεια της σαιζόν αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανσερραϊκό. Ο 27χρονός κεντρικός αμυντικός που φέτος κατ' ανάγκη αγωνίστηκε στα χαφ σε όλη τη χρονιά φαίνεται προς το παρών ότι παίρνει το πράσινο φως από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς για να συνεχίσει στην ομάδα. Για να δούμε...

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Στην Αθήνα ο Παπάζογλου!!!

Στην Αθήνα βρίσκετε τις τελευταίες μέρες ο Τάσος Παπάζογλου αλλά όχι για να κλείσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπως πέρασε πιθανόν από το μυαλό σας. O νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού περνάει κάποιες μέρες των διακοπών του στη πρωτεύουσα μαζί με πολύ καλό του φίλο,επίσης ποδοσφαιριστή, την ώρα που τα σενάρια μεταγραφής του στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να...οργιάζουν. Πάντως ο ίδιος συνεχίζει να είναι απλά...αναγνώστης των όσων γράφονται και...ακροατής των όσων ακούγονται καθώς δε γνωρίζει απολύτως τίποτα.

"Tα καλύτερα παιδιά οι Λατίνοι"

Ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, που πλέον αποτελούν παρελθόν από την ομάδα καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός τους, σχολίαζαν διάφορους συμπαίκτες τους και είπαν τα καλύτερα για την λάτιν παρέα των Σκάγκλια-Λεοζίνιο-Κάστρο-Όγιος.
"Πάντα πρόθυμοι στην προπόνηση και υπάκουοι", "Πάντα χαμογελαστοί και ευγενικοί" ήταν κάποιες από τις ατάκες που ειπώθηκαν.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Κοιτάει Ταραλίδη;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανσερραϊκός εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Ταραλίδη. Ο 29χρονος αμυντικός χαφ που φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Λεβαδειακού είναι ένας από τους παίκτες που περνούν από το μικροσκόπιο διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας. Το συμβόλαιο του λήγει το 2011 αλλά σε περίπτωση υποβιβασμού(εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), μένει ελέυθερος.

Mέχρι τέλος Ιουνίου οι ανανεώσεις των διαρκείας


Αυξάνεται μέρα με τη μέρα το ενδιαφέρον των φιλάθλων που σπεύδουν να «κλείσουν» εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
Έως και τέλη Ιουνίου οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της προηγούμενης περιόδου έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση. Σε περίπτωση που δεν το πράξουν έως το τέλος του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, αυτόματα από την 1η Ιουλίου η θέση θα αποδεσμεύεται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανανεώνουν το εισιτήριο διαρκείας είτε τηλεφωνικά (23210 35745) είτε προσερχόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ (δημοτικό γήπεδο Σερρών).(panserraikos.eu)

Πάει στο CΑS ο ΟΦΗ;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΦΗ μετά την απόρριψη της ένστασης του για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, σκέφτεται να προσφύγει στο CAS, το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης...για να βρει το δίκιο του.


ΣΧΟΛΙΟ: Μήπως το τραβάνε παραπάνω από όσο πρέπει; Τι μπορεί να κάνει το CAS για τις διαιτητικές αποφάσεις ή για τα φώτα που διαμαρτύρονται. Το πολύ-πολύ να στείλει ευρωπαίο ηλεκτρολόγο!

Στα 3-5 Πηγάδια η προετοιμασία του Πανσερραϊκού

Σε ένα γνώριμο μέρος, στη περιοχή 3-5 πηγάδια της Νάουσας θα "χτιστεί" ο νέος Πανσερραϊκός. Οι "ερυθρόλευκοι" τα τελευταία χρόνια επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος απλά σε αντίθεση με άλλες χρονιές θα βρεθούν λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Η ομάδα θα αναχωρήσει μέσα Ιουλίου και θα επιστρέψει τέλη του μήνα. Θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο που βλέπετε στη φώτο.

"Tα έμαθες Πέτρο μου, τα νέα από Αθήνα";

Μπορεί εσύ να συμφώνησες και να ανακοίνωσες την ανανέωση με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, όμως αν ο Σέρβος ξεχαστεί με το αγαπημένο του χόμπι, το ψάρεμα, τότε ο...Μαρίνος είναι stand by! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η "ΓΑΤΑ" στο σημερινό της πρωτοσέλιδο γιατί προφανώς δε πληροφορήθηκε τις εξελίξεις. Κάποιες μέρες νωρίτερα το δημοσίευμα μπορεί να είχε τύχη. Σήμερα όμως είναι να γελάς. Α! Και όπου Μαρίνος, εννοείται Ουζουνίδης.

ΣΧΟΛΙΟ: Απ' ότι πληροφορήθηκα η συγκεκριμένη εφημερίδα κλείνει νωρίς το φύλλο της αλλά και πάλι, μόνο αν είσαι σίγουρος για κάτι το βάζεις πρωτοσέλιδο. Θα μου πεις πολύ που νοιάστηκε για τον Πανσερραϊκό αλλά τέλος πάντων.

Προπονητής στο Ν. Σκοπό ο Αϊβαζίδης

 Στον πάγκο της Δόξας Ν. Σκοπού θα κάθεται πλέον ο Δημήτρης Αϊβαζίδης. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: "Για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 η ομάδα της ΔΟΞΑΣ Νέου Σκοπού θα έχει προπονητή τον κ. Αϊβαζίδη Δημήτρη.
Ο κ. Αϊβαζίδης είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού , υπήρξε μέλος του προπονητικού επιτελείου του Πανσερραϊκου τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους καθώς υπήρξε προπονητής και σε αρκετές ομάδες του Σερραϊκού Ποδοσφαίρου. Είναι Γυμναστής και γνώστης του τρόπου λειτουργείας των ομάδων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ΔΟΞΑΣ και του εύχεται αρμονική συνεργασία και καλή επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρικό "ταξίδι".
 
Ανανεώσεις παικτών...
Την εστία της ΔΟΞΑΣ θα υπερασπίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Μπαχαρούδης , καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο.
Επίσης και ο Αλέξανδρος Τσουλφάς ,μετά απο τις συζητήσεις με το Δ.Σ. της ομάδος, θα συνεχίσει την κοινή του πορεία με την ομάδα της ΔΟΞΑΣ.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Kυκλοφόρησαν τα διαρκείας της Ηράκλειας

Από την Δευτέρα 14/6/2010 διατίθενται τα εισιτήρια του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τιμές 100€ και 150€.

Έφαγε τα μούτρα του...

Για να πάρει αγώνα...στα χαρτιά πήγε ο ΟΦΗ αλλά τελικά θα πρέπει να ρίξει αρκετό...χαρτί στην Ένωση προκειμένου να πληρώσει τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν. Καταρχήν και όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, απορρίφθηκε η ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και σα να μην έφτανε αυτό στους Κρητικούς θα πληρώσουν και παράβολο, από τη στιγμή που έκαναν την ένσταση. Συνολικά ο ΟΦΗ θα πληρώσει περίπου 22.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στα παιχνίδια των πλέι οφ. Με 2.500 πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο Πανσερραϊκός για ρίψη αντικειμένων.

Ανανέωσε ο Κοκότοβιτς!

Κάτοικος Σερρών θα συνεχίσει να είναι ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πανσερραϊκό για 1 ακόμη χρόνο. Όπως σας είχαμε γράψει εδώ και μέρες ο Σέρβος είχε έρθει σε μια καταρτχήν συμφωνία με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και αφου ξεπεράστηκαν και οι τελευταίες διαφορές-λεπτομέρειες, έπεσαν και οι υπογραφές σε συνάντηση που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Πλέον από αύριο ξεκινά με γοργούς ρυθμούς ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Εκδικάστηκε η ένσταση του ΟΦΗ- Την Τετάρτη η απόφαση



Eκδικάστηκε το πρωί η ένσταση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ κατά του κύρους του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της Επιτροπής μετά το τέλος της  εκδίκασης  ο οποίος είπε: «Να είστε σίγουροι πως όλα όσα μας είπατε μας προβλημάτισαν ιδιαίτερα», αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για  την αναμέτρηση στις Σέρρες.
Στην έκθεση της η ΠΑΕ ΟΦΗ βασίστηκε στις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου και στην πτώση του ρεύματος όπου και κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.
 Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε αναβολή όμως το αίτημα της δεν έγινε δεκτό από την πειθαρχική επιτροπή και απορρίφθηκε. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής θα παρθεί την Τετάρτη. Από τον ΟΦΗ είχε κληθεί να δώσει το παρών και ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος είχε κλιθεί να απολογηθεί για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο οποίος όμως απουσίασε. Επίσης κατηγορούμενος ήταν και ο Αριστείδης Λεβεντάκης για την συμπεριφορά του στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πανσερραικό.


Γεύμα, υπογραφές(;) και...αναχώρηση

Αυτό αναμένεται να είναι το...μενού της σημερινής ημέρας για τον Νράγκαν Κοκότοβιτς και τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Ο Σέρβος τεχνικός που το πρωί απολάμβανε τον εσπρέσο(!) του σε γνωστή καφετέρια της πόλης, θα γευματίσει το μεσημέρι με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να περάσουν από τα γραφεία για την επικύρωση τη συμφωνίας. Άλλωστε ο Κοκότοβιτς αύριο το μεσημέρι αναχωρεί για Σερβία.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Πανσερραϊκός- Βόλος VS ΟΦΗ

"Ροντέο" έγινε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα στη συνέλευση  ήταν αρκετά τεταμένο ανάμεσα στους παράγοντες του ΟΦΗ και αυτούς του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού Βόλου. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε επίθεση προς τους Κρητικούς, ενώ οι Μανώλης Παπακαλιάτης του ΟΦΗ και Βασίλης Ανατολίτης του Πανσερραϊκού παρ’ ολίγο να πιαστούν στα χέρια. Η κίνηση του ΟΦΗ να εξαπολύσει επίθεση προς όλους ήταν η αιτία και κουβέντα στην κουβέντα, άναψαν τα αίματα.(πηγή: mikriliga.com)




"Τα έχουμε βρει"! Που είναι η ανακοίνωση οέο;

Τα τηλέφωνα του Πέτρου Θεοδωρίδη και του Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας από δημοσιογράφους που ψάχνουν απάντηση στην ερώτηση, "γιατί δεν ανακοινώνεται αφού τα βρήκατε; Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ρίχνει το μπαλάκι στον Κοκότοβιτς λέγοντας πως τα έχουν βρει και απομένει το τελικό ΟΚ από τον Σέρβο. Ο 57χρονος προπονητής λέει από τη πλευρά του πως τα έχουν βρει και μπορεί να μην χρειαστεί καν συνάντηση. Μπέρδεμα...

ΣΧΟΛΙΟ: Και οι δύο λένε ότι τα έχουν βρει, όπως άλλωστε και γράψαμε από χθες, αλλά η καθυστέρηση δημιουργεί ερωτηματικά. Από τη στιγμή που και οι δύο ήταν σήμερα στις Σέρρες όλοι περίμεναν ότι θα υπάρχει συνάντηση. Και όμως, δεν υπήρξε! Τι είναι αυτό που τους εμποδίζει; Πάντως η δουλειά δε θα χαλάσει!

Ν. ΖΙΧΝΗ: Συζητήσεις με Χρυσοστομίδη

Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Ν. Ζίχνης για να αναλάβει τη νεοφώτιστη στη Δ΄ Εθνική ομάδα. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάποιες επαφές αλλά το...φλέρτ δεν έχει καταλήξει ακόμα σε γάμο και αυτό γιατί ο προπονητής περιμένει κάποιες εγγυήσεις για την επόμενη χρονιά.

Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της Β΄

Η παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΦΗ στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με θέμα ημερήσιας διάταξης την επικύρωση βαθμολογίας play off και play out πέτυχε τον σκοπό της. Το Δ.Σ. αποφάσισε να μην επικυρώσει την βαθμολογία των play off δεδομένου πως ο ΟΦΗ έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Από εκεί και πέρα όσον αφορά τις υπόλοιπες καταγγελίες, η Ένωση τις θεώρησε αβάσιμες και η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Π. Β & Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας , αφού έλαβε γνώση του εξωδίκου της ΠΑΕ ΟΦΗ,  και  κατόπιν εκτενούς συζητήσεως ανακοινώνει τα εξής:
     Οι καταγγελίες που περιέχονται στο εξώδικο που λάβαμε κρίνονται αόριστες, αβάσιμες κα απαράδεκτες. Ειδικότερα:
Πρώτον. Σχετικά με τη μη σύννομη διεξαγωγή των play offs. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ουδέποτε προ της διεξαγωγής τους  δεν κατέθεσε καμία ένσταση ούτε διαδικαστικά αλλά  ούτε και αμφισβήτησε τον τρόπο διεξαγωγής των.  Η όποια εκ των υστέρων διαμαρτυρία συμπεραίνουμε ότι αποτελεί απόρροια των μη επιτυχόντων αποτελεσμάτων της ΠΑΕ ΟΦΗ. ¶λλωστε η διαδικασία των play offs περιγράφεται αναλυτικά στην προκήρυξη πρωταθλήματος την οποία με δήλωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα.  Τέλος από καμία διάταξη νόμου η κανονισμού δεν προβλέπεται ότι για να συμμετάσχει μια ομάδα στα play offs θα πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει τη σχετική έγκριση αδειοδότησης από την ΕΠΟ.
     Δεύτερον.  Η συνεχής επίκληση των φακέλων της UEFA  δεν αναστέλλει τη λειτουργία και τις αποφάσεις της Ένωσης καθώς είναι τοις πάσι γνωστό ότι το θέμα έχει παραπεμφθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη από την ΕΠΟ και την Γ.Γ.Α. Πρέπει να επισημάνουμε  ότι η Ένωση μας δεν έχει λάβει γνώση  κανενός τέτοιου φακέλου παρότι έχει κατ΄ επανάληψη ζητηθεί. Το αίτημα λοιπόν της ΠΑΕ ΟΦΗ , προκειμένου να επιληφθεί η Ένωση ενός τέτοιου θέματος του οποίου το περιεχόμενο και οι πιθανές καταγγελίες είναι άγνωστες σε μας και με το οποίο ασχολείται η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν μπορεί να υλοποιηθεί και απλά δημιουργεί εντυπώσεις 
     Οι  όποιες παρεμβάσεις σε πολιτικό επίπεδο καθώς και οι πρωτοβουλίες κινητοποιήσεων δεν θεωρούμε ότι είναι  ο προσφορότερος τρόπος διεκδικήσεων και το μόνο που δημιουργούν είναι αμφισβητήσεις και κυρίως εντάσεις και φανατισμούς στους φιλάθλους θεωρώντας υπαίτιους συλλήβδην όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου χωρίς επιμερισμό ευθυνών όπου και όπως αρμόζει.
     Εάν υφίστανται διαιτητικές ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά στις καθ’  ύλη αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ , στις οποίες θα πρέπει να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα η Ένωση μας. 
Η υλοποίηση της απόφασης στο εύρος που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. , για τον έλεγχο αντιτόπινγκ δεν είναι ευθύνη της Ένωσης αλλά οφείλεται  στην πλημμελή λειτουργία , λόγω της απεργίας του ΕΣΚΑΝ.
     Τέλος η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν πρέπει να επικαλείται τα αυτονόητα και συμμορφούμενη προς τον ΚΑΠ να ασκήσει  τα εκ του Νόμου ένδικα μέσα,  και βάσει των αποφάσεων αυτών η Ένωση Β’ & Γ’ Εθνικής θα λειτουργήσει νομίμως, τηρώντας απαρέγκλιτα το Νόμο και τις Κανονιστικές διατάξεις.     

Ο Στοίλας στην ΑΕ Χρυσού

Ο Πέτρος Στοίλας θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ. Ο νεαρός προπονητής που θήτευσε τη σαιζόν που μας πέρασε στη τεχνική ηγεσία της Μικτής ομάδας Παίδων, ενώ έχει συνεργαστεί με επιτυχία και με την ακαδημία των Αετών, είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να οδηγήσει και πάλι το Χρυσό σε επιτυχίες.

"Το απόγευμα τα σπουδαία"

Αυτή ήταν η απάντηση από άνθρωπο του Πανσερραϊκού όταν ρωτήθηκε για το πότε θα τελείωσει το θέμα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης βρίσκετε στις Σέρρες και όπως γράψαμε, υπάρχει προσυμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές που αναμένεται να επικυρωθεί στην απογευματινή συνάντηση

Στον Δήμαρχο ο Θεοδωρίδης-Ενημέρωση για το πέταλο

Αυτή την ώρα διεξάγεται στο δημαρχείο η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη, τον Δήμαρχο Γιάννη Βλάχο, τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Γούνα και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ο Θεοδωρίδης θα ενημερωθεί πως απόμενει να αναλάβει ο ανάδοχος το έργο και θα πρέπει η ΠΑΕ μέσα στις επόμενες ημέρες να αδειάσει τους χώρους κάτω από το νότιο πέταλο για να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες.

ΣΧΟΛΙΟ: Άντε να δούμε επιτέλους με το...γεφύρι της Άρτας που μπλέξαμε. Ευτυχώς αυτό δε γκρεμίζεται!

Σύμφωνια με Κοκότοβιτς!

Τελικά όπως όλα δείχνουν, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανσερραϊκό. Οι διαφορές που είχαν οι δύο πλευρές στην πρώτη τους συνάντηση φαίνεται πως γεφυρώθηκαν και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα ή το αργότερο αύριο να υπάρξει και ανακοίνωση. Όπως αποκαλύπτει σήμερα και η εφημερίδα "Metrosport" απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου τεχνικού και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή, πιθανότατα, συνάντηση.

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Θέλετε Ρόκα; Θέλουμε Βαλσαμάκη...

Αυτή αναμένεται να είναι η απάντηση του Πανθρακικού ,σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρόταση που θα καταθέσει ο Πανσερραϊκός για τον δανεισμό του Ισπανού τερματοφύλακα, Μανουέλ Ρόκα. Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως οι "ερυθρόλευκοί" έχουν μια επαφή με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του σε κάποια ακτή της Ισπανίας. Ως αντάλλαγμα λοιπόν και ως...τράμπα πιθανότατα, η ομάδα της Κομοτηνής θα ζητήσει τον Γιώργο Βαλσαμάκη με τον οποίο είχε βρεθεί αγκαλιά και τον Γενάρη αλλά το θέμα δε προχώρησε. Τώρα όμως;

250.000 ευρώ για Βερόν; Δε νομίζω...

Το όνομα του Ρικάρντο Ματίας Βερόν ήταν από τα πρώτα που προστέθηκαν στη λίστα των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων αλλά έτσι όπως μπήκε...έτσι θα βγει κιόλας. Κάτι η πρόθεση του ΠΑΟΚ να δώσει τον παίκτη ως αντάλλαγμα για τον Μανιάτη, κάτι το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων και κυρίως η εμμονή του Βερόν να μη πάρει σε καμία περίπτωση λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνει αυτή τη στιγμή στον δικέφαλο, τον απομακρύνουν από τον Πανσερραϊκό. 250.000 ευρώ για παίκτη που έχει να παίξει 1,5 χρόνο και κάνει μόνο προπονήσεις πολλά δεν είναι;

"Από τη Γκάνα μπρε";

Η ήττα της Σερβίας με 1-0 από τη Γκάνα έφερε θλίψη σε εκατομμύρια Σέρβους και μεταξύ αυτών και στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού παρακολούθησε στις Σέρρες το παιχνίδι και είδε τους συμπατριώτες του να μη τα καταφέρνουν στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού έλεγε πως η ομάδα του Άντιτς δεν ήταν κακή και θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν ο Κουζμάνοβιτς δεν άπλωνε αφελώς το χέρι του στη φάση που δόθηκε το πέναλτι.

Περιμένει τον Μπερέτα για Αμπού


Μπορεί η πρόθεση των ανθρώπων του Πανσερραϊκού για τον δανεισμό του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι να είναι δεδομένη, όπως και η επιθυμία του παίκτη, όμως η υπόθεση δε πρόκειται να τελειώσει άμεσα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν πρώτα να πάρουν το ΟΚ από τον Ιταλό προπονητή ο οποίος θα τσεκάρει τον παίκτη κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Ποιος ξέρει; Μπορεί να του αρέσει και να τον κρατήσει...

Kαταθέτει ασφαλιστικά μέτρα ο ΟΦΗ!

Στην Αθήνα θα συνεχιστεί η προσπάθεια του ΟΦΗ να...κερδίσει την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκ. Αύριο είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία μετά και το τέλος των πλέι οφ αλλά οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να αποφευθεί κάτι τέτοιο και θα ζητήσουν την άμεση επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκ. Βέβαια όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με την ένσταση που κατατέθηκε κατά του κύρους του αγώνα Πανσερραϊκός-ΟΦΗ, όσο με το θέμα των αδειοδοτήσεων. Την Τρίτη εκδικάζεται από την αρμόδια δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η αίτηση αδειοδότησης της Κρητικής ομάδας για συμμετοχή στην Σούπερ Λίγκα.

"Προσεύχονται" να...χαλάσει

Αλήθεια, πόσοι Έλληνες κυρίως προπονητές "προσεύχονται" καθημερινά προκειμένου να μη τα βρει ο Κοκότοβιτς με τον Πέτρο Θεοδωρίδη; Πόσοι ελπίζουν πως έστω και την τελευταία στιγμή θα χαλάσει η δουλειά και θα έχουν ευκαιρία να βγουν από το...ταμείο ανεργίας;



ΣΧΟΛΙΟ: Όσοι και να είναι, τα ονόματα τους δε κάνουν κλικ στους Σερραίους φιλάθλους που θέλουν την παραμονή του Κοκότοβιτς. Το ίδιο θέλει και ο Πέτρος Θεοδωρίδης.