Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Εκδικάστηκε η ένσταση του ΟΦΗ- Την Τετάρτη η απόφαση



Eκδικάστηκε το πρωί η ένσταση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ κατά του κύρους του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της Επιτροπής μετά το τέλος της  εκδίκασης  ο οποίος είπε: «Να είστε σίγουροι πως όλα όσα μας είπατε μας προβλημάτισαν ιδιαίτερα», αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για  την αναμέτρηση στις Σέρρες.
Στην έκθεση της η ΠΑΕ ΟΦΗ βασίστηκε στις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου και στην πτώση του ρεύματος όπου και κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.
 Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε αναβολή όμως το αίτημα της δεν έγινε δεκτό από την πειθαρχική επιτροπή και απορρίφθηκε. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής θα παρθεί την Τετάρτη. Από τον ΟΦΗ είχε κληθεί να δώσει το παρών και ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος είχε κλιθεί να απολογηθεί για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο οποίος όμως απουσίασε. Επίσης κατηγορούμενος ήταν και ο Αριστείδης Λεβεντάκης για την συμπεριφορά του στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πανσερραικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου