Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Προπονητής στο Ν. Σκοπό ο Αϊβαζίδης

 Στον πάγκο της Δόξας Ν. Σκοπού θα κάθεται πλέον ο Δημήτρης Αϊβαζίδης. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: "Για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 η ομάδα της ΔΟΞΑΣ Νέου Σκοπού θα έχει προπονητή τον κ. Αϊβαζίδη Δημήτρη.
Ο κ. Αϊβαζίδης είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού , υπήρξε μέλος του προπονητικού επιτελείου του Πανσερραϊκου τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους καθώς υπήρξε προπονητής και σε αρκετές ομάδες του Σερραϊκού Ποδοσφαίρου. Είναι Γυμναστής και γνώστης του τρόπου λειτουργείας των ομάδων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ΔΟΞΑΣ και του εύχεται αρμονική συνεργασία και καλή επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρικό "ταξίδι".
 
Ανανεώσεις παικτών...
Την εστία της ΔΟΞΑΣ θα υπερασπίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Μπαχαρούδης , καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο.
Επίσης και ο Αλέξανδρος Τσουλφάς ,μετά απο τις συζητήσεις με το Δ.Σ. της ομάδος, θα συνεχίσει την κοινή του πορεία με την ομάδα της ΔΟΞΑΣ.

1 σχόλιο: