Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

"Τα έχουμε βρει"! Που είναι η ανακοίνωση οέο;

Τα τηλέφωνα του Πέτρου Θεοδωρίδη και του Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας από δημοσιογράφους που ψάχνουν απάντηση στην ερώτηση, "γιατί δεν ανακοινώνεται αφού τα βρήκατε; Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ρίχνει το μπαλάκι στον Κοκότοβιτς λέγοντας πως τα έχουν βρει και απομένει το τελικό ΟΚ από τον Σέρβο. Ο 57χρονος προπονητής λέει από τη πλευρά του πως τα έχουν βρει και μπορεί να μην χρειαστεί καν συνάντηση. Μπέρδεμα...

ΣΧΟΛΙΟ: Και οι δύο λένε ότι τα έχουν βρει, όπως άλλωστε και γράψαμε από χθες, αλλά η καθυστέρηση δημιουργεί ερωτηματικά. Από τη στιγμή που και οι δύο ήταν σήμερα στις Σέρρες όλοι περίμεναν ότι θα υπάρχει συνάντηση. Και όμως, δεν υπήρξε! Τι είναι αυτό που τους εμποδίζει; Πάντως η δουλειά δε θα χαλάσει!

2 σχόλια:

  1. Η δουλειά σου αυτή είναι φιλαράκι, να μάθεις να μας πεις τι ακριβώς γίνεται για να ξέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Otan mathoun autoi ti ginete, elpizw na poun k se emas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή