Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Χρυσανθίδης: " Άμα φύγει η ομάδα από τις Σέρρες...;"


Το αίτημα του Εθνικού Γαζώρου για παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί ως έδρα τη σαιζόν 2011-12 συζητήθηκε στη διαβούλευση που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ να αφήνει στο τέλος ανοιχτό και το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για την ομάδα. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Σερραίων, Πέτρος Αγγελίδης, εκπρόσωποι του Πανσερραϊκού(Χρυσανθίδης, Γκουμάσης, Κοτσαμπάς), εκπρόσωποι του Εθνικού Γαζώρου(Καλαποτλής, Μέγκλας), εκπρόσωποι των δύο συνδέσμων της ομάδας όπως επίσης και του εμπορικού συλλόγου, του επιμελητηρίου και του συλλόγου επαγγελματοβιοτεχνών. Συμπέρασμα; Όλοι θετικοί εκτός από τον Πανσερραϊκό και το επιμελητήριο που δε πήρε θέση. Με απλά λόγια, αφού πρώτα ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου παρέθεσαν υπό ποιες προϋποθέσεις έχει ζητήσει ο Γάζωρος το γήπεδο και τι προτίθεται να κάνει, άρχισαν να τίθενται ερωτήματα. Η πλευρά του Πανσερραϊκού αναρωτήθηκε πως ο Γάζωρος ήρθε να ζητήσει το γήπεδο χωρίς να έχει έγγραφο ότι το δικό του είναι ακατάλληλο και έθεσε για ακόμα μια φορά το θέμα των αποδυτηρίων, του αγωνιστικού χώρου και της εν γένει λειτουργικότητας του γηπέδου με την παρουσία δύο ομάδων σε αυτό. Ο Εθνικός Γαζώρου είχε να αντιπαραθέσει μια απάντηση σε όλα ενώ από τη πλευρά του Πανσερραϊκού ειπώθηκε πως από τη στιγμή που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν τόσα χρήματα για όλα αυτά στο δημοτικό γήπεδο, γιατί δε τα χρησιμοποιούν προκειμένου να φτιάξουν το δικό τους το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα εγκαταστάσεων όπως είπε ο κ. Καλαποτλής για τα οποία ο δήμος δεν έχει τα χρήματα για να τα κάνει ενώ επιπροσθέτως δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια. Σε τελική ανάλυση ο Πανσερραϊκός πήρε θέση λέγοντας πως είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το γήπεδο για κάποιες αγωνιστικές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ζητώντας από τον Εθνικό Γαζώρου να ξεκινήσει τις εργασίες που χρειάζονται στο γήπεδο.
Ο Δήμαρχος έθεσε προϋπόθεση να γίνει δεκτό το αίτημα και ο Γάζωρος να χρησιμοποιήσει το γήπεδο εφόσον το δικό του κριθεί ακατάλληλο και όλοι οι υπόλοιποι ήταν θετικοί εφόσον πήραν τη διαβεβαίωση ότι δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Στη συνέχεια και σε δηλώσεις του μετά τη διαβούλευση ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Βασίλης Χρυσανθίδης, ενεργοποίησε τη «βόμβα», λέγοντας: «Υπάρχει ενδεχόμενο. Δε το θέτουμε εκβιαστικά αλλά συζητήθηκε. Φανταστείτε αν αντιδράσει το Δ.Σ της ΠΑΕ αρνητικά και αποφασίσει να πάρει την ομάδα από εδώ τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην πόλη». Όπως και να έχει η απόφαση θα παρθεί την Τρίτη το βράδυ από το Δ.Σ του Οργανισμού και τότε...θα αρχίσουν τα όργανα.

ΣΧΟΛΙΟ: Ήρθε και έδεσε! Πιστεύω πως μόνο αυτό έλειπε να ακούσει ο κόσμος! "Δε το θέτουμε εκβιαστικά" είπε ο κ. Χρυσανθίδης απλά καλό θα ήταν να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

18 σχόλια:

  1. Να πάρουν την ομάδα και να φύγουν; Να πάνε πού;Στο Σιδηρόκαστρο ή Νιγρίτα ή Θεσ/νίκη;Δεν θα πατήσει άνθρωπος κύριε εκβιαστή Χρυσανθίδη.Γι'αυτό σκεφτείτε σοβαρά εκεί στο Δ.Σ του Δήμου και ψηφίσετε να αγωνισθεί η ομάδα του Εθν.Γαζώρου στη Δημ.Γήπεδο Σερρών,αφού μόνο θετικά θα επιρεάσει την πόλη μας.Επιτέλους πρέπει να ακούτε την γνώμη των πολιτών και οχι των εκβιαστών._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό δρόμο και να μας γράφεις
    άμα δεν κάτσει η συγχώνευση του Καβακλή συγχωνευθείτε εσείς με τον Ηρακλή

    εκτός και εάν εννοεί ότι θα πάνε να παίζουν στο γήπεδο στο Λευκώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λετε ρε θα μπει ο γαζωρος στο δικό μας γηπεδο !!!! εχετε τρελαθεί ολοι!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. Αν το δωσετε κυριε δημαρχε θα φατε πολύ ντομάτα. Ο γαζωρος εχει γηπεδο να το κανει και να παιξει . Αυτο μας ελειπε τωρα θα βγαλουμε τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ για να παίξει ο γαζωρος. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανείς δεν είπε ότι θα βγει ο Πανσερραϊκός για να παίξει ο Γάζωρος
    μην ξεχνάς όμως ότικαι ο Πανσερραϊκός φιλοξενούμενος είναι στο γήπεδο του δήμου

    αλλά το θέμα είναι άλλο : η φράση "αν φύγει η ομάδα από τις Σέρρες"
    κάποιοι νομίζουν ότι τους ανήκει η ομάδα και ο τρόπος τους είναι το πιό εκνευριστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΛΕΩ Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΖΩΡΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βεβαια εκανε ο μ... ο Θεοδωριδης ενα κουκλα γηπεδο και τωρα ο δημος μπορει και το δινει οπου γουσταρει . Αυτοί ειμαστε στις Σερρες Νομος με δύο πρωθυπουργους και δεν εχουμε αθλητικες εγκαταστάσεις για να στεγασουμε τις ομαδες μας .Αυτη ειναι η ξεφτιλα των πολιτικων μας που βασιζεται στα χρηματα και το φιλοτιμο των επιχειρηματιων για να γινονται οι δουλειες τους. Αυτό το γηπεδο ειναι βαμενο κοκκινο με ασπρο και ειμαι εντελως αρνητικός στην παραχωρηση του στο Γαζωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν βλέπω καμιά κριτική στην φράση "αν φύγει η ομάδα από τις Σέρρες".....
    μόνο ότι το γήπεδο το έκανε ο Θεοδωρίδης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
    Σας κανουμε γνωστο οτι απο 5/7/2011 εχουμε καταθεσει Αιτηση στον Δημο Σερρων που αναφερει τα εξης:
    Ειμαστε μια παρεα 24 ατομων και θελουμε να χρησιμοποιησουμε το γηπεδο των Σερρων για να παιζουμε διπλο καθε Πεμπτη και Κυριακη.Υποσχομαστε να κανουμε σκουπα, μαπα στα αποδυτηρια και θα φροντιζουμε τον χλοοταπητα κατουρωντας ο καθενας 3 φορες,μια πριν το ματς, μια στο ημιχρονο κ μια στο τελος. ΔΕΝ ειμαστε κατοικοι του Δημου Σερρων αλλα αυτο φυσικα καθολου σημασια δεν εχει! Περιμενουμε την θετικη σας απαντηση στο αιτημα μας οπως το κανατε και στην ετερη ομαδα που εξεφρασε παρομοια επιθυμια.Επιφυλασσομαστε , σε τυχον αρνητικη απαντηση σας να ασκησουμε καθε νομιμη διαδικασια.
    Σερρες 5/7/2011
    Οι Αιτωντες
    Παναης,Λιακος,Παντελος(τερματοφυλακας),Κωτσαρης,Βασιλς,Σακς, Τζιμς,Τεο,Σωτηρς,Ντανος,Προκοπς,Βανγγελς,Τακς,Φωτς,Γρηγορς,Σταυρος,Μιχαλς (2ος τερματοφυλακας),Δημητρος,Ζωης,Λακς,Μακς,Χρηστακς (Γιος του Λιακου),Ζαχαριας,κυρα Καλλιοπη (Μαμα Ζαχαρια).
    Υ.Σ. Μπαλες δεν εχουμε ελπιζουμε να μας δωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε γλυφτακια του γεωπονου, TSE K RED L.αν ηταν αλλος προεδρος ,θα θελατε να δοθει το γηπεδο μας στο χωριο?αφου ειστε πονοψυχοι σερραιοι και βοηθατε και αλλες ομαδες να πηγαινετε σε αυτες.ειτε το θελετε ειτε δεν το θελετε,αυτος ειναι προεδρος μας και αυτον γουσταρουμε να εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά μόνο στα Σέρρας γίνονται!!! Ντροπή σ' αυτούς που εκλέγουμε που ούτε ένα καλό γήπεδο δεν είναι ικανοί να κάνουν. Δείτε τι γίνεται στο Ηράκλειο με τις γηπεδάρες του. Εδώ τα χρήματα απο το "Ελλάδα 2004" έγιναν τοίχοι για ένα έργο που ρημάζει στο πάρκο της Ομόνοιας και μόνο κολυμβητήριο δεν θα γίνει ποτέ. Με τις τομάτες να τους πάρουμε όλους!!!Υ.Γ. Αδικη η απόφαση για τον Πανσερραϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για ποιο λογο παρεβρεθησαν οι συνδεσμοι φιλαθλων στη συζητηση για το γηπεδο; Σαν εμπειρογνωμονες ,σαν θεσμικοι , σαν τι τελος παντων και ΠΟΙΟΣ του καλεσε; Γιατι δεν καλεσαν και τον συλογο οδηγων ταξι, την Ιερα Μητροπολη , το Λυκειο Ελληνιδων και την κυρα Κατινα που τα ξερει ολα;
    Τα εχετε ξεφτιλισει ολα "κυριοι" δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο.Ολα αυτα για να χτυπηθει ο "Μεγαλος Εχθρος" και το μονο που κανετε ειναι να μαχαιρωνετε πισωπλατα την ιδια την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι σα να λένε δε γ.... και ο Πανσερραικοσ στα αρ... μας . Εμεις εδω έχουμε τον Μέγκλα και θα κοιτάξουμε τωρα τον Πανσερραικό? Πολλά μεροκαματα σαν να αρχισε να μοιράζει ο μεγαλοπαραγοντας του Γαζώρου και μου φαίνεται δε θα του βγουν σε καλό.
    Ο Δήμος θα πρέπει να απολογηθεί καποια στιγμή γι' αυτή του την κίνηση γιατί η ντομάτα που θα φαει θα παει συννεφο!! Ακούς δημαρχε σύννεφο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑ"ΙΚΟ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΠΑΙΖΕ ΕΙΔΗΜΩΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΊΠΟΤΕ ΑΛΛΑ Σ' ΌΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΈΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΕΊΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΞΕΙ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ΠΡΟΣΟΧΉ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 7ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΊΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αντε ρε σεις απο το γαζωρο το παγοδρομιο που ηταν να κανει στον πανσερραικο ο Μεγκλας θα το κανει σε σας και θα λειτουργειτε οπως η μπαρτσελωνα.ειναι δυνατον αυτος να ειναι πανσερραικος οταν σε χρονο ρεκορ πηγε στο χωριο και θελει να παρει εκδικηση κανοντας κακο στην ομαδα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην πυροβολειτε τον μεγαλοπαραγοντα μεγκλα ο ανθρωπος προσπαθει να μπει στο ματι ολων τωρα γιατι του το χαλατε? Μεχρι και τους οργανωμένους του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ εχει παρει με το μερος του . Το επόμενο πανο που θα δειτε στο γηπεδο ειναι το ΣΑΨΑΛΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ !!!! Τόση αγαπη βλεπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Einai etoimo kiolas! EMEIS EDW, EMEIS EKEI, EMEIS ME GAZORO MAZI...blakentie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΩ ΠΩ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΡΑ !!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή