Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Νταλέ: "Άγνωστος ο επαγγελματισμός στην Ελλάδα"

Μπορεί η θητεία του στον Πανσερραϊκό να αποτέλεσε διαβατήριο για τη μεταγραφή του στη Νάντ, ωστόσο ο Μορίς Νταλέ σε συνέντευξη του για τη μετακίνηση στα "καναρίνια" μίλησε με υποτιμητικά λόγια για το επίπεδο επαγγελματισμού που συνάντησε στην Ελλάδα ενώ κατηγόρησε τον εαυτό του για την αφλογιστία.
Σε ότι αφορά τον Γάλλο τώρα, αυτός μίλησε στην γαλλική ιστοσελίδα 2 με αφορμή την μεταγραφή του στην Γαλλική Ναντ.Ο Νταλέ αναφέρθηκε στην έλλειψη επαγγελματισμού που συνάντησε στις Σέρρες, ενώ δεν έψαξε δικαιολογίες για το γεγονός ότι είχε μία πολύ άσχημη χρονιά από άποψη αποτελεσματικότητας.
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο 25χρονος επιθετικός στο 20minutes.fr:
Για την έλλειψη επαγγελματισμού στην Ελλάδα: ''Το ποδόσφαιρο δεν πήγε καλά για μένα τον τελευταίο χρόνο.Ήταν δύσκολο για μένα που ήμουν εκεί.Σήμερα, εκ των υστέρων, το βλέπω σαν μία ακόμα εμπειρία.Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Γαλλία, να επιστρέψω στον επαγγελματισμό ο οποίος είναι άγνωστος στην Ελλάδα''.
Για το γεγονός ότι πέτυχε ελάχιστα γκολ με την φανέλα του Πανσερραϊκού: ''Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες.Το γεγονός ότι πέτυχα μόλις δύο γκολ σε 27 αγώνες δεν χρειάζεται δικαιολογίες.Έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό το θέμα και στο μέλλον θέλω να είμαι καλύτερος''.

3 σχόλια:

  1. Κρίμα το μπόϊ σου Νταλέ. Το μόνο που θα σου τεριαζε έιναι.... αϊ σιχτήρ κρεμαΝΤΑΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά, επαγγελματία εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ CONTROL KΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή