Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στον Πανιώνιο ο Σβέρκος και με ανακοίνωση

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει τα εξής:
Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, ανακοινώνεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Πανιώνιος και του ποδοσφαιριστή Βάσλαβ Σβέρκος.
Ο διεθνής Τσέχος επιθετικόςθα παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Σοσό για 6 μήνες, με option αγοράς από τον Πανιώνιο.
Tην Κυριακή ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί σε ισχύ συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΟ: Αχ, εμείς οι ανενημέρωτοι... Σα δε ντρεπόμαστε που κοροϊδεύουμε τον κόσμο και εκτιθέμεθα!

3 σχόλια:

  1. θέλω να δω τώρα ποια θα είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ στο σαιτ..!!όσο για την εξέλιξη της μεταγραφής να πω οτι έμεινα έκπληξη..??δεν νομίζω..!!πάντως αν έχουμε ρίξει λευκή πετσέτα για φέτος ας μας το πουν..για να βγάλουν κι αυτοί το βάρος απο μέσα τους..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε ρε κραξτε τωρα τον κωστα παλι αντι να κραζετε τον προεδρο........μπραβο ρε δυο σου πηρε ο μπατιρακος ο πανιωνιος.......μας κοροιδευεις.....και μαζι ολο τον σερραικο λαο που τρεχει για την ομαδα.....ποιος νταλε ρε.....ουτε για β δεν κανει αυτος...εχει φτασει 15 ο μηνας και συ ακομα ζητας δανεικους.....δωσε κανα φραγκο επιτελους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκες πάρτε το χαμπάρι...με τον Θεοδορίδη έχουμε πιάσει ταβάνι...δεν πρόκειτε να πάμε παραπάνω..όσο θα είναι αυτός η ομάδα πάντα θα είναι μια μικρομεσαία ομάδα Β εθνικής...δεν κάνει για παραπάνω..δεν μπορεί για παραπάνω ο Θεοδορίδης...αυτός είναι...αν λοιπόν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που είμαστε,ας μείνει ο Θεοδορίδης...αν όμως θέλουμε ο Πανσερραικός να γίνει μεγάλος και να ξαναγίνει ομάδα Α εθνικής θα πρέπει να φύγει...τώρα όμως...πριν ξεπουλήσει όλη την ομάδα..γιατί έχει μυριστεί πως εδώ έχει ψωμί (ψωμί = λευτά) με όλα αυτά τα ταλέντα που έχουμε και έχει ανοίξει η όρεξή του...
    Άκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή