Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Eξετάζει και Νταμιάνοβιτς

Προσθέστε ακόμα ένα όνομα στη κατηγορία: προτάθηκαν και εξετάζονται. Το όνομα αυτού; Ντάριο Νταμιάνοβιτς.  Πρόκειται για έναν 30χρονο Βόσνιο-Κροάτη αμυντικό χαφ ο οποίος αγωνίζεται στη Καϊζερλάουτερν με την οποία δεν έχει φέτος  συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με τη Βλαδιβοστόκ και στη Χαϊντούκ . Έχει συνολικά 15 συμμετοχές και με την Εθνική Βοσνίας ενώ στην Καϊζερσλαουτερν δεν υπολογίζεται και το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι οπότε είναι αρκετά εφικτή περίπτωση.

4 σχόλια:

  1. Καλά δεν υπάρχουν γιατροί εκεί; Πρέπει να έρθουν ως εδώ για να εξεταστούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άντε να δούμε πότε θα γράφει ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ο τάδε και οχι εξετάζεται..όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει νομίζω είμαστε αλλά τελόσπαντων θα δείξει..!!αν κρίνουν οτι είναι καλός μακάρι να έρθει..!!απλά το πιο πιθάνο να δούμε γραμμένο σε λιγές μέρες οτι ''κολλάει'' η περίπτωση του..πρώτη φορά είναι μήπως..!!κάτι καινούργιο..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια, δεν χρειαζονται βιασυνες!!
    φεεεεεεετααααααα!!!
    Το καλοκαιρι ψωνισαμε 30 αυγουστου, ε το χειμωνα θα ψωνισουμε 30 Ιανουαριου..Τον Μαρτιο που θα εχουμε πεσει θα ειναι ετοιμοι οι νεοι παικταραδες.
    μια χαρα δεν ειναι??

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην αγχωνεστε....αλλωστε ο υπεροχος και ανοιχτοχερης προεδρος μας βρηκε τι φταιει...ο κοκοτοβιτς....ε?????αυτος φταιει που δεν καναμε μεταγραφες....ε βεβαια δεν θυμαστε τοσα χρονια τι παικταραδες εχει παρει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή