Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ξανά για Παπάζογλου-Πανσερραϊκό!

Εξελίξεις φαίνεται ότι θα υπάρξουν στο θέμα του δανεισμού του Θανάση Παπάζογλου. Ο υψηλόσωμος επιθετικός του ΠΑΟΚ στις πρώτες επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο δανεισμού για το επόμενο εξάμηνο. Με την πάροδο των ημερών, όμως, ο παίκτης εμφανίζεται πιο διαλλακτικός.
Η ομάδα που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη είναι ο Πανσερραϊκός, καθώς η ομάδα των Σερρών "καίγεται" για έτοιμη επιθετική λύση και θεωρεί ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι μία καλή περίπτωση.
Ο Παπάζογλου από την πλευρά του δεν έχει αποφασίσει ακόμη και η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται να είναι "ζεστός" στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στην πόλη των Σερρών. Κι αυτό γιατί θέλει πρώτα να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα που έχει υψηλότερους στόχους στο πρωτάθλημα.
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όταν θα υπάρξει νέα επικοινωνία του παίκτη με την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, πάντως, με πιθανότερο αυτό να συνεχίσει ως δανεικός ο Παπάζογλου σε άλλη ομάδα ως το φινάλε της σεζόν.
(πηγή:www.olapaok.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου