Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Συμφωνία με Σαλαμαστράκη

Παίκτης του Πανσερραϊκού αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα και ο Γιώργος Σαλαμαστράκης. Ο 30χρονος αμυντικός που έλυσε πριν λίγες ημέρες το συμβόλαιο του με τον Διαγόρα και για τον οποίον το ενδιαφέρον έγινε γνωστό στις 6 Μαϊου(διαβάστε εδώ) ανηφορίζει προς τις Σέρρες. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του pestoagorimou υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πελυρές και ο παίκτης αναμένεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στις Σέρρες προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Σαλαμαστράκης έχει 149 συμμετοχές και 11 γκολ στον Διαγόρα από το 2005 ενώ θα αποχωριστεί για πρώτη φορά το νησί της Ρόδου καθώς και νωρίτερα αγωνιζόταν στην ομώνυμη ομάδα και στη Γ΄ Εθνική.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή πάντως είναι μέσα στη λίστα των 68 ονομάτων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες. Συγκεκριμένα ο Σαλαμαστράκης κατηγορείται για α) δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ' εξακολούθηση και β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, ωστόσο για όλους υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. 

2 σχόλια:

  1. Παιδιά πρέπει να προσέξουμε , τον ποδοσφαιριστή τον διεκδικεί και ο παοκ γλυφάδας
    Μεγάλη επιτυχία αν τον πάρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kathrefths to ghpedo gia olous.....proponhtarades ths eksedras.......eidame kai perusi me tous paixtarades mas!!!!apo ton prwto guro founto

    ΑπάντησηΔιαγραφή