Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Τεστάρει Ντα Κόστα ο Ουρίμπε και...δίνει ρέστα για Ζησόπουλο

Με ακόμη μια δοκιμή συνεχίστηκε η σημερινή προπόνηση του Πανσερραϊκού αλλά αυτή τη φορά ο δοκιμαζόμενος δεν ήταν από τους αγνωστούς. Αντιθέτως είναι ένας παίκτης που άφησε καλές εντυπώσεις στην Ελλάδα αλλά η καριέρα του δεν είχε την ανάλογη πορεία. Ο λόγος για τον Φελίπε Ντα Κόστα. Ο 26χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που έβγαλε μάτια με τη φανέλα του Ιωνικού από το 2005 ως το 2007 πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 50 εμφανίσεις προσπαθεί να πείσει τον Γιόσου Ουρίμπε ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Πανσερραϊκού. Η αλήθεια είναι πως δε του λείπει ποιότητα αλλά η απόφαση ανήκει στον Ισπανό. Ο Ντα Κόστα μετά τον Ιωνικό πέρασε από τη Λάρισα, ανεπιτυχώς και στη συνέχεια ακολούθησαν Λίντς, Τιμισοάρα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λέφσκι Σόφιας, Νασιονάλ και Εστορίλ αλλά η αλήθεια είναι ότι σε όλες αυτές τις ομάδες μέτρησε συνολικά 24 συμμετοχές λόγω των συχνών τραυματισμών του.
Κατά τα άλλα όπως έχουμε γράψει εδώ και ημέρες η περίπτωση Ζησόπουλου συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο. Ο Πανσερραϊκός θέλει, ο Ουρίμπε θέλει ακόμα πιο πολύ αλλά τα εμπόδια δε παύουν να υπάρχουν. Μπορεί ο παίκτης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας να μην προτιμάει το Βέλγιο για προσωπικούς λόγους αλλά το κίνητρο της Σούπερ Λίγκ είναι σημαντικό και οι προτάσεις δε λείπουν. Ο Πανσερραϊκός πιέζει για συμφωνία πριν ακόμα μπουν και άλλες ομάδες στη διεκδίκηση και είμαστε εν αναμονή.

3 σχόλια:

  1. Ζησόπουλος στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ: "Προτιμώ να σταματήσω το ποδόσφαιρο από το να παίξω στο Βέλγιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι κάνανε οι Γιαννιώτες με τον Κιάσσο πρέπει να κάνουμε και εμείς με τον ζησόπουλο. Δεν ξεχνάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά δεν είπαμε να γίνουμε κ παγουράδες κ να κράζουμε παίκτη μας που βάζει γκολ. Απλά να προλάβουμε αυτό το ενδεχόμενο κ να αποτρέψουμε την έλευσή του! Τέτοια απαξίωση στην ομάδα δεν έχει δηλώσει κανείς ως τώρα, φίλος ή εχθρός της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή