Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πρώτη για Περπερίδη, Σαλαμαστράκη...και από Δευτέρα, Ποροϊα!

Tην πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του Πανσερραϊκού πραγματοποίησαν σήμερα δύο από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο λόγος για τους Μπάμπη Περπερίδη και Γιώργο Σαλαμαστράκη που όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ντύθηκαν στα κόκκινα και ακολούθησαν σήμερα χαλαρό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σάκη Παντελίδη. Μάλιστα ο Γιόσου Ουρίμπε μιλώντας στο pestoagorimou αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης είπε πόσο απαραίτητη είναι η εμπειρία στην ομάδα σχολιάζοντας τις τελευταίες κινήσεις: "Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα και χρειαζόμαστε έμπειρους παίκτες. Και ο Περπερίδης και ο Σαλαμαστράκης αλλά και ο Στεφανίδης που θα έρθει αύριο είναι παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και είναι σημαντικό για εμάς αυτό. Έχουμε πολύ ταλέντο αλλά θέλουμε και την εμπειρία. Έτσι θα συνεχιστούν και οι επόμενες κινήσεις μας". Κατά τα άλλα οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ενώ από τους υπό δοκιμήν το παρών έδωσε και σήμερα ο Γιώργος Ιορδανίδης που αφήνει καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί, ο Βούλγαρος αριστερός χαφ, Μετόντι Τίκοφ, ο Πορτογάλος Μορεϊρα και ο Τσέχος Βάλντος.
Με Βάβαλη στο τεχνικό τιμ...
Επίσης από σήμερα ο Γιόσου Ουρίμπε απέκτησε ακόμη έναν συνεργάτη καθώς ο Άκης Βάβαλης εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ έχοντας δίπλωμα UEFA B΄. Την Παρασκευή θα δοθεί στο Δημοτικό γήπεδο φιλικό παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιού ενώ όπως έγινε γνωστό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στα Ά. Ποροϊα. Όπως είχαμε πει από χθες οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού εξέταζαν κάποια μέρη εντός Σερρών και τελικά κατέληξαν στη συγκεκριμένη τοποθεσία που είνα κτισμένη στις υπώρειες του Μπέλες βορειοδυτικά της λίμνης Κερκίνης. Οι "ερυθρόλευκοι" θα ανηφορίσουν στα Ά. Ποροϊα την 1η Αύγουστου και θα μείνουν περίπου δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου