Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Mεταγραφές και αποδεσμεύσεις στο Σιδηρόκαστρο


Η παραμονή των περισσοτέρων παικτών που έφεραν την άνοδο στο Σιδηρόκαστρο σε συνδυασμό και με τις πρώτες ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις, είχαν φέρει ηρεμία στην ομάδα και ο Νίκος Γάδος βάζει πλέον τα τελευταία κομμάτια στο παζλ. Συγκεκριμένα ο Εθνικός έκανε ακόμη τρεις μεταγραφές βάζοντας στο δυναμικό του τον 17χρονο αμυντικό χαφ, Πάρη Τζίμα, που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πήγασο και βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων αλλά και τον 20χρονο αμυντικό Μιχάλη Χατζησταυρίδη που έπαιζε στο Στρυμονικό. Επίσης παίκτης της ομάδας είναι ο 23χρονος επιθετικός, Νίκος Κολοκοτρώνης, που αγωνιζόταν στην Αμμουδιά και ξεχώρισε από τη θητεία του στην Αναγέννηση ενώ τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσει να φορά και ο τερματοφύλακας Γιάννης Γαβριηλίδης.  Επίσης ανακοινώθηκε  ότι η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Αϊβατζίδη Νίκο, Δάπκα Σταμάτη, Ιωαννίδη Νίκο, Καρατζά Δημήτρη, Πανδράκη Βασίλη, Παπα'ι'ωάννου Δημήτρη, Τζήμα Βαγγέλη και Χουρουζίδη Άκη λύθηκε και όλοι στην ομάδα τους ευχαριστούν για την προσφορά τους και τους εύχονται καλή επιτυχία σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους. Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου Μπάμπαλη Κων/νο για την δωρεά του στο σύλλογο, στη μνήμη του αδερφού του Τάκη ο οποίος ήταν επίσης αθλητής του συλλόγου. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει σήμερα στις 18:00 και φυσικά θα δοθούν και αρκετά φιλικά. Αυτά είναι:
ΦΙΛΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
6/8 Εθνικός Γαζωρος – Εθν.Σιδηρ/στρου
10/8 Εθν.Σιδηρ/στρου – Μεγ.Αλ.Ν.Ζίχνης
13.8 Ελευθερούπολη – Εθν.Σιδηρ/στρου
17/8 Εθν.Σιδηρ/στρου – Νέοι Πανσερραϊκού
19 Ηράκλεια – Εθν.Σιδηρ/στρου
24/8 Μεγ.Αλ.Ν.Ζίχνης – Εθν.Σιδηρ/στρου
27 Εθν.Σιδηρ/στρου – Οδ. Αναγέννησης
31/8 Εθν.Σιδηρ/στρου – Μεγ.Αλ.Ηράκλειας
3/9 Εθν.Σιδηρ/σττου – Ακροπόταμος Καβάλας
10/9 Εθν.Σιδηρ/στρου – Αμπελόκηποι Δράμας

1 σχόλιο:

  1. auto to exete dei ??? http://dramagoal.gr/portal/?p=4195 oute kan pigi .... etsi to kanoun sxedon se ola tous ta arthra k apo alla site....

    ΑπάντησηΔιαγραφή