Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Aπέκτησε Σαμαρά, Λεωνίδα και Δαλκίδη η Ηράκλεια

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σαιζόν έκανε σήμερα η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας με την ευχή η ομάδα να κάνει μια πορεία ακόμη καλύτερη από την περσινή. Παράλληλα η σημερινή ημέρα είχε και τρεις μεταγραφές για τον Μέγα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε αρχικά ο Κυριάκος Σαμαράς(δεξιά) προκειμένου να καλυφθεί το κενό που είχε αφήσει η αποχώρηση του Αντώνη Κύρου από το κέντρο της άμυνας. Ο 26χρονος αμυντικός που πριν λίγα χρόνια φόρεσε και τη φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης αγωνιζόταν στην ομάδα της Α.Ε.Ρ.Α από τη Ρόδο, στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος επέστρεψε στις Σέρρες απ' όπου και κατάγεται.
Επίσης παίκτες της ομάδας είναι ο πολύπειρος Σερραίος επιθετικός, Χρήστος Λεωνίδας, που αγωνιζόταν στον Εθνικό Γαζώρου και τα προηγούμενα χρόνια στην Αναγέννηση, αλλά και ο Θεοχάρης Δαλκίδης(αριστερά). Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε ως δανεικός από την ομάδα Νέων του Άρη όπου και αγωνιζόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου