Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Φιλική νίκη με Κορδελιό-Ουρίμπε: "Ελπίζω για Σούπερ Λίγκ και είμαι έτοιμος..."

Η φιλική νίκη απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού με 2-1(36' πεν. Βρούτσινα, 60' Μορεϊρά-48΄ Ριζούλης) ήταν το πρώτο τέστ του Πανσερραϊκού αλλά όχι και τα αποκαλυπτήρια της ομάδας. Μπορεί η απόφαση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας να ήταν ένα πρώτο κέρδος για τον Πανσερραϊκό αλλά η αβεβαιότητα παραμένει. Και σίγουρα, αν η ομάδα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκ ελάχιστοι από αυτούς που έπαιξαν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της. Πέρα από την πρώτη συμμετοχή των Περπερίδη, Σαλαμαστράκη και Στεφανίδη σίγουρα "ξεχώρισαν" οι πολλές δοκιμές για ακόμα μια φορά. Από όσους έπαιξαν και προσπάθησαν να πείσουν τον Γιόσου Ουρίμπε σίγουρα ξεχώρισε ο Ντα Κόστα με την ποιότητα του, ο Μορεϊρα κατά στιγμές και κάποιες κινήσεις του Γάλλου Zahiri. Επίσης δοκιμάστηκαν οι Κλάζογλου(αμυντικός, Εορδαϊκό), Μακράκης(αμυντικός, Νίκη Βόλου), Αϊβάζης(αριστερό χαφ, 18χρονος, Κουφάλια), Ahmed Faikov(Βούλγαρος, δεξί χαφ, 19χρονος) αλλά και ο 22χρονος Γιώργος Ιορδανίδης που είναι εδώ και αρκετές ημέρες στην ομάδα. Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Πέτρος Θεοδωρίδης που είδε τον αγώνα από τη φυσούνα ενώ τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του...πρώην "ερυθρόλευκου" Βασίλη Αντωνίαδη είδαν και περίπου 150 φίλαθλοι.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιόσου Ουρίμπε μιλώντας στο pestoagorimou μίλησε για το φιλικό, για τους υπό δοκιμήν αλλά και για την προοπτική της Σούπερ Λίγκ: "Ήταν ένα καλό τέστ. Είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες για δοκιμή. Ο Σαλαμαστράκης, ο Περπερίδης και ο Στεφανίδης έπαιξαν ένα ημίχρονο και έδειξαν ότι είναι σε καλό επίπεδο. Θα πάμε στο βουνό από τη Δευτέρα με τους παίκτες που έχουμε. Η ομάδα χρειάζεται παίκτες αλλά η κατάσταση είναι περίεργη. Υπάρχει προοπτική να παίξουμε στην Σούπερ Λίγκ αλλά δεν είναι σίγουρο. Είναι δύσκολο για την ομάδα. Τι να κάνει; Να κλείσει παίκτες για την Σουπερ Λίγκ; Δε ξέρω. Εγώ ελπίζω να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκ. Θα είναι καλό για την ομάδα, για τον κόσμο, για την πόλη. Θα είναι σίγουρα δύσκολο να κάνουμε ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά είμαι έτοιμος για αυτό. Έχω στο μυαλό μου ενναλακτικό πλάνο. Μίλησα με τον πρόεδρο, μου είπε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκ αλλά πρέπε να περιμένουμε. Μπορεί να είναι περίεργη η κατάσταση εδώ αλλά είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Από όσα έχω δει. Καταλαβαίνω τα προβλήματα και τα κατανοώ".
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη προοπτικη παραμονής του Ντα Κόστα είπε: "Εξαιρετικός παίκτης. Η ποιότητα του είναι μεγάλη αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα τελευταία χρόνια είχε λίγες συμμετοχές και είχε τραυματισμούς. Θα συζητήσουμε με τους συνεργάτες μου τι πιθανότητες έχει να ανέβει στο βουνό. Θέλουμε να δούμε πόσο μπορεί να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, θα πρέπει να περάσει από κάποιες εξετάσεις ιατρικές και αν είναι εντάξει από μένα είναι ΟΚ. Είναι καλός παίκτης".

1 σχόλιο:

  1. ολα μπορουν να επιτευχθουν..αρκει να να υπαρχει μερακι θυσιες..και αποφυγη λαθων του παρελθοντος..και σωστες επιλογες προς το συμφερον της ομαδας..αρκει να πανε ολα καλα αφου ξεκαθαρισει η κατασταση..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή