Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Κουβέντα με Σολάκη - "Κάναμε μια συζήτηση και περιμένω"

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να τελείωσε αλλά ο Πανσερραϊκός έχει...ανοιχτό παραθυράκι για την υλοποίηση ακόμα μιας κίνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" oι "ερθρόλευκοι" έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τον Ηλία Σολάκη θέλοντας να αποσπάσουν το "ναι" του 36χρονου επιθετικού. Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Δ΄ Εθνική θα φέρει αρκετούς ελευθέρους παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη αρκετοί από αυτούς έχουν μπει στο στόχαστρο διαφόρων ομάδων. Μια περίπτωση αξιόλογη που χαρακτηρίζεται και δοκιμασμένη λύση είναι αυτή που εξετάζει ο Πανσερραϊκός. Ο πολύπειρος επιθετικός μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του αλλά οι αριθμοί του με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλίας μαρτυρούν ότι παραμένει ένας δεινός σκόρερ για αυτό και ο Πανσερραϊκός θέλει να κινηθεί για την απόκτηση του μόλις μείνει ελεύθερος. Ο Σολάκης όπως και οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων που υποβιβάσθηκαν στη Δ΄ Εθνική από τη στιγμή που δε πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Ε.Ε.Α αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι και η Ε.Π.Ο θα δώσει ένα χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας περίπου(ανεπίσημες πληροφορίες) προκειμένου αυτοί να βρουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη για να συνεχίσουν τη καριέρα τους. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Σολάκης βρέθηκε πολλές φορές κοντά στον Πανσερραϊκό με αποκορύφωμα τον Γενάρη της σαιζόν 2009-10 όπου ο Ολυμπιακός Βόλου τον «έκλεψε» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Για την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ το "pestoagorimou" επικοινώνησε με τον Ηλία Σολάκη που επιβεβαίωσε την κουβέντα που έγινε ωστόσο ήταν συγκρατημένος: 
«Είναι αλήθεια ότι έχει γίνει μια κουβέντα με τον Πανσερραϊκό για τη περίπτωση που μείνω ελεύθερος αλλά δε μπορώ να πω τίποτα γιατί περιμένω τις εξελίξεις. Και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά». Όσο για το αν θα τον ενδιέφερε να έρθει στον Πανσερραϊκό ακόμα και αν έχει προτάσεις από ομάδες Σούπερ Λίγκ είπε: «Σίγουρα. Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ότι ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λίγκ δε θα έλεγα όχι. Κάθε πρόταση από μια ομάδα οργανωμένη, χωρίς οικονομικά προβλήματα και με καλό όνομα όπως είναι ο Πανσερραϊκός με ενδιαφέρει. Έτσι και αλλιώς ακόμα και αν αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λίγκ θα παλέψει για την άνοδο. Οπότε με ενδιαφέρει αν και επαναλαμβάνω πως πρέπει να περιμένουμε».

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Πέτρος Θεοδωρίδης να πάρει τον Σολάκη.Ούτε μία.Τώρα θα τον μάθουμε;Επτά χρόνια το ίδιο έργο βλέπουμε απο αυτόν.Δεν δίνει χρήματα και αυτοί οι παίκτες-πρωτοκλασσάτοι που κάνουν την διαφορά-ποτέ δεν έρχονται στην ομάδα μας.Θα βρεθεί κάποια Λάρισα,Βέροια,Πανθρακικός η Αστέρας Τρίπολης που θα τον αρπάξει και εμείς σαν αδαείς θα μείνουμε ξανά μπουκάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα τον "κλέψει" κάποιος από αυτούς πάλι χαλάλι. Αλλά να τον δω στην Καλλονή ή την Επανωμή, ε, είναι κάπως...χωρίς να υποτιμώ αυτές τις ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή