Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Δίκαιωση για Γ.Γ.Α και...μάχη 4 ομάδων για δύο θέσεις!

Το Διοικητικό Εφετείο έκανε δεκτό το αίτημα της ΓΓΑ για την αναστολή των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, με τις δύο ομάδες να υποβιβάζονται οριστικά στη Δ' Εθνική. Έτσι, ανοίγει πλέον ο δρόμος για να γίνουν γνωστές και οι ομάδες που θα αντικαταστήσουν Βόλο και Καβάλα στη Superleague, με Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας, Λάρισα και Πανσερραϊκό να περιμένουν την εξέταση των φακέλων τους από την ΕΕΑ για να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Επομένως, το... μπαλάκι πέφτει στη Σούπερ Λίγκα, που καλείται να αποφασίσει ποιες δύο ομάδες θα συμπληρώσουν τον πίνακα του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα με την προσφυγή Λάρισας και Πανσερραϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με τις δύο ΠΑΕ να επικαλούνται το δεδικασμένο του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πήρε τη θέση του Ηρακλή λόγω υποβιβασμού για πλαστογραφία.
Παράλληλα, η ΕΠΟ εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή της, ώστε να προχωρήσουν και οι μεταγραφές των παικτών των δύο ομάδων σε άλλες ως το τέλος του Σεπτεμβρίου.
πηγή: soccerplus.gr

Σιγουριά απ' όλους
Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης όλες οι ομάδες που εμπλέκονται δηλώνουν σιγουριά για τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λίγκ με τον Λεβαδειακό και τη Δράμα να είναι ένα βήμα μπροστά.Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα αλλά ήδη οι δύο ομάδες δηλώνουν σιγουριά για τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λίγκ και μάλιστα φημολογείται ότι θα τους ζητηθεί να μπουν από την προσεχή αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα ανάλογη σιγουριά εξέφραζαν και διοικητικοί κύκλοι του Πανσερραϊκού αλλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου