Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Γ-ΑΜΟ...την ατυχία μας!

"Που 'ναι, που 'ναι, που 'ναι ο Αμο, ψάξε,ψάξε δε θα τον βρεις"!!! Αυτό το παιχνίδι έπαιξαν με ιδιαίτερη επιτυχία ξημερώματα Δευτέρας στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" πέντε ηρωϊκοί, αν μη τι άλλο, δημοσιογράφοι(Στέργιος Αναστασιάδης, Κώστας Δελής, Γιάννης Δελής, Μελίνα Ντισλιάν και ο...υπογράφων), ο γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού, Λάκης Υφαντής και μέλος της διοίκησης καθώς ο Πάμπλο Άμο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ως Ισπανός άλλωστε δεν αποδείχθηκε Άγγλος στο ραντεβού του, χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος φυσικά, καθώς η πτήση από Μαδρίτη για Ζυρίχη καθυστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει τη πτήση από Ζυρίχη για Θεσσαλονίκη. Το όλο σενάριο και το σκηνικό ήταν σωστό, οι...δεύτεροι ρόλοι εκεί, αλλά ο πρωταγωνιστής έλειπε. Πιο αναλυτικά:
Σκηνή 1η: Η πτήση του Άμο έφτανε στον κρατικό αερολιμένα στις 01:45 αλλά υπήρξε μια ώρα καθυστέρηση και τελικά έφτασε στις 02:40. Βέβαια όλοι ήταν εκεί από τις 01:15 τουλάχιστον. Και μετά από αρκετή ώρα αναμονής...και αρκετούς καφέδες ήρθε η ώρα της υποδοχής.
Σκηνή2:η: Όλοι έψαχναν να βρουν τον Άμο. Άμο εδώ, Άμο εκεί, Άμο...πουθενά! Οι επιβάτες της πτήσης κατέβαιναν αλλά ο Ισπανός δεν ήταν ανάμεσα τους. Σα να μην έφτανε αυτό, υπήρχε πρόβλημα με τις αποσκευές και πολλοί επιβάτες περίμεναν πάνω από 40 λεπτά με αποτέλεσμα η αναμονή να συνεχίζεται και στην αίθουσα αφίξεων. Μόλις κατέβηκε και ο τελευταίος και μετά από έρευνα στη λίστα της εταιρείας μάθαμε πως ο Άμο είχε χάσει την πτήση!
Βέβαια πέρα από τον σχετικό χαβαλέ παρά το προχωρημένο της ώρας, υπάρχουν και τα αρνητικά. Πρώτον, η κακή οργάνωση(δεν είναι προτότυπο) της ΠΑΕ που άφησε το γενικό της αρχηγό και ένα μέλος του Δ.Σ να ξεροσταλιάζουν ενώ θα έπρεπε μέσω μάνατζερ προφανώς να υπάρχει ενημέρωση για τις κινήσεις του παίκτη. Δεύτερον, η τραγική φιγούρα του φωτογράφου της εφημερίδας "ΕΞΕΔΡΑ" που περίμενε άσκοπα 3 ώρες και πρέπει να έριξε αρκετές κατάρες στον Πανσερραϊκό.
Μετά από όλα αυτά ήρθε και η αναχώρηση καθώς ο παίκτης θα φτάσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΟ: Κερδισμένοι της υπόθεσης οι φίλαθλοι που δεν ήρθαν για την υποδοχή(κουφάλες, κάτι ξέρατε). Και τελειωτικό χτύπημα το γάλα...από δεύτερο χέρι(!!!) στο μπουγατσατζίδικο που ολοκλήρωσε την όμορφη μέρα. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!!!

Εμείς περιμέναμε...υπομονετικά!
 Aλλά ο Άμο ποτέ δε πέρασε τη συγκεκριμένη πόρτα!

1 σχόλιο:

  1. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Ως πρώην εργαζόμενος στον αερολιμένα Σαλονίκης, είχα υπολογίσει κ τα λεπτά που θα καθυστερούσε η πτήση κ προβλέπαμε κιόλας να έρθει αύριο τελικά...αν προλάβαινες κι έριχνες μια ματιά στο φόρουμ θα γλύτωνες κ το αεροδρόμιο κ το ξυνόγαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή