Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

To "Pes To Agori Mou" στο..."Tsepelas Media Group"!

Ήταν 11 Ιουνίου όταν το "Pes To Agori Mou"...έβλεπε για πρώτη φορά το φως του διαδικτύου, με σκοπό τη καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση των Σερραίων φιλάθλων. Εσείς αναγνωρίσατε τη προσπάθεια, εσείς αναγνωρίσατε τη καλή(όπως λέτε) δουλειά, εσείς αναγνωρίσατε τη καλαισθησία του, εσείς αναγνωρίσατε την αμεσότητα και τη συχνότητα του στη καθημερινή σας ενημέρωση. Εσείς ουσιαστικά το κάνατε γνωστό και σας ευχαριστώ. Σήμερα, ακριβώς 49 ημέρες μετά, έχοντας 17.000 και πλέον χτυπήματα και χιλιάδες επίσης αναγνώστες, επιχειρεί να κάνει ακόμα ένα βήμα εντασόμενο στο "Tsepelas Media Group" το οποίο συνεχώς διευρύνεται αποκτώντας "φωνή" παντού.
Δεν αλλάζει κάτι. Ούτε το blog, ούτε και εγώ. Απλά προστίθεται δίπλα του μια δύναμη στο χώρο τον Σερραϊκών Μ.Μ.Ε προκειμένου να αποκτήσει και μεγαλύτερη δύναμη το blog. Λειτουργική και όχι μόνο...Καλή αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου