Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Tα νέα της FOOTBALL LEAGUE2

Πολυμετοχικός ο Μέγας
Ολοκληρώθηκε αργά χθες το βραδύ η γενική συνέλευση της Ηράκλειας κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψε μια δεκαμελής επιτροπή η οποία θα ηγείται της προσπάθειας της ομάδας ωστόσο οι αρχαιρεσίες για τη δημιουργία νέου Δ.Σ θα γίνουν την επόμενη Παρασκευή. Πάντως το πιο ορατό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να γίνει το ΤΑΠ...ΠΑΕ προκειμένου να έχει ουσιαστικό λόγο η παρουσία αρκετών ανθρώπων που θέλουν να επενδύσουν τα χρήματα τους στην ομάδα μετά τη φυγή του Αλέξανδρου Σαμαρά. Όσον αφορά το όνομα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη, άνθρωποι της ομάδας διαψεύδουν κατηγορηματικά το οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Προπονητής άλλωστε υπάρχει και είναι ο Βαγγέλης Τούσκας.

Κουβέντα με Άγγο και Χασιώτη ο Γάζωρος-Koιτάει και Πασχαλούδη
Έτοιμος να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Εθνικός Γαζώρου. Έχοντας ξεκαθαρίσει εξ αρχής την εκ νέου παραμονή του Παναγιώτη Διλμπέρη στη τεχνική ηγεσία και με τα διοικητικά να μην αποτελούν πρόβλημα καθώς πέρα από τους ήδη υπάρχοντες θα μπουν και νέα...δυνατά ονόματα στο συμβούλιο, το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγωνιστικό. Τις προηγούμενες ημέρες έχουν υπάρξει επαφές με παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ που στην πλειοψηφία τους θα παραμείνουν ενώ ο Παναγιώτης Διλμπέρης κοιτά και παραπέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου επιθετικού, Κώστα Άγγου. Ο Σερραίος φορ που κατάγεται από το Χρυσό ολοκλήρωσε τη σαιζόν στον Εορδαϊκό και δε θα ήταν αρνητικός σε έναν επαναπατρισμό. Έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Καβάλα, Μαρκό, Δόξα Δράμας, Καστοριά, Θρασύβουλο, Ηλίουπολη και Κορωπί. Παράλληλα ο προπονητής του Εθνικού προσπαθεί να ενεργοποιήσει τις γνωριμίες του και να φέρει έμπειρους παίκτες στην ομάδα και αν η περίπτωση του Νίκου Ιορδανίδη είναι αντικειμενικά δύσκολη, κυρίως λόγω συμβολαίου, αυτή του Διονύση Χασιώτη μοιάζει πιο εφικτή. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Αγροτικό Αστέρα και ο 36χρονος αμυντικός είναι σίγουρα μια εξαιρετική λύση έχοντας πίσω του τη θητεία σε Πιερικό, ΠΑΟΚ, Καστοριά και την ομάδα του Ευόσμου. Eπίσης υπάρχει ενδιαφέρον και για το νεαρό στόπερ Αλέξη Πασχαλούδη που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Βισαλτιακό και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Πρώτο βήμα για συμφωνία με Παντζιαρά
Έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη η πρώτη επαφή ανάμεσα στον Γιώργο Σαμουηλίδη και τον Ανδρέα Παντζιαρά όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού προπονητή. Κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν υπήρξε καθώς έγινε αγωνιστικός απολογισμός ενώ συζητήθηκε τι ακριβώς θα γίνει με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Θα υπάρξει και νέα επαφή τις επόμενες ημέρες ενώ για τον Ανδρέα Παντζιαρά ενδιαφέρεται και ο Πλατανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου