Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Kινησεις για να γίνει ΠΑΕ η Ηράκλεια

Θετικές φαίνεται πως είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα των Σερρών, παρά τo αδιέξοδο των προηγούμενων ημερών. Κάτω από καθεστώς άκρας μυστικότητας, οι παράγοντες του Μέγα Αλέξανδρου έχουν προχωρήσει τις επαφές με δυο-τρεις επενδυτές, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οι οποίοι δείχνουν «ζεστοί» να εμπλακούν στους ερυθρόλευκους, δίνοντας λύση στο διοικητικό τέλμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στις προτεραιότητες του νέου σχήματος φαίνεται πως θα είναι η μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ το προσεχές διάστημα. Ο ένας επιχειρηματίας μάλιστα έχει ήδη δώσει το «ΟΚ» για την είσοδό του στο νέο συμβούλιο που θα συσταθεί άμεσα.
Όσο για την γενική συνέλευση, παρότι το καταστατικό προέβλεπε την επαναληπτική διαδικασία για την Δευτέρα, το νέο «ραντεβού» των μελών ορίζεται για την Πέμπτη, ώστε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους νέους επενδυτές και να έχει εκπονηθεί το προβλεπόμενο σχέδιο, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν εκείνη την μέρα και ανακοινώσεις.
ΠΗΓΗ: onsports.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Πιθανόν αφού δε προχώρησε το...ενδιαφέρον για άλλη ομάδα του νομού, τα βλέμματα στράφηκαν στην Ηράκλεια η οποία θέλει την επόμενη χρονιά να έχει γεμάτο το...ντεπόζιτο των χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου