Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Κατσαβάκης: "Δεν υπάρχει κάτι επίσημο"

Με δήλωση του στην εφημερίδα "Metrosport" ο Μάκης Κατσαβάκης άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για συνεργασία: "Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Φυσικά και με ενδιαφέρει η προοπτική του Πανσερραϊκού. Δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο μέχρι τώρα προκειμένου να συζητήσουμε".

12 σχόλια:

  1. με μια αντιγραφη - επικολληση ξανατοποθετουμε..!!
    ποιός Κατσαβακης ρε παιδια..!!με αυτοματο πιλοτο πηγαινε ο Βολος φετος και απο τοτε που ανελαβε τον Βολο κοντεψε να του χαλασει την καλη εικονα της ομαδας που ειχε..ας ειναι καλα ο Μπεος..γι αυτο και τωρα καιγεται να μεινει γιατι σου λεει ξανα προπονητης σε ομαδα super leage δυσκολα..τι και αν ειναι Σερραιος καλο προπονητη χρειαζομαστε και ας ειναι και απο την Γουατεμαλα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη σε κοβω να εισαι απο την Γουατεμαλα δεν αναλαμβανεις εσυ ρε γιγαντα να δουμε ασπρη μερα.Αντε τρεξτε να παρεται καμια φανελα του εργοτελη οπως κ κανατε η δεν θυμαμαι καλα; Ολο λεζαντα πηγαμε εδω πηγαμε εκει τοσα χιλιομετρα μακρυα κ θυσια για την ομαδα, ηρωες!!!! Πηγαινετε για παρτυ σας ρε κ οχι να το διαφημιζετε.Οψιμοι Πανσερραικοι ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οψιμο..??οπως οι ντοματες ενα πραγμα..??αρα εσυ πρεπει να εισαι το ωριμο..??το ωριμα ποια ειναι..??αα καταλαβα απο εκεινα τα γκρινιαρικα πολυξερα που καθονται στην κερκιδα και τα ξερουν ολα και θεωρουν οτι μονο η δικη τους αποψη ειναι σωστη και οτι μονο αυτοι ξερουν το καλο της ομαδας..δεν πειραζει σε ενα κηπο πολλα φρουτα θα βρεις..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1ον μονο οι ντοματες ειναι οψιμες;
    2ον οι ντοματες δεν ειναι φρουτα.
    3ον εδω και παρα πολυ καιρο γραφεις γραφεις κ δεν σου απανταει κανεις.μονο δημιουργεις κλιμα κ τωρα που σου απανταω μου λες οτι θεωρω μονο την αποψη μου σωστη; μηπως ισχυει για σενα αυτο; και για αυτα που σου ειπα ουτε κουβεντα.... μονο ενα μεγαλο κο κο κο κο κο !!!!
    εκτος αν δεν καταλαβαινεις τι λεω ....
    Υ.Σ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την απαντηση μου στον Κυριο tommasso δεν την αναρτησατε. ηταν απρεπες η συμβαινει κατι αλλο;παρακαλω να μου απαντησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πάρετε γράφεται με -ε κι όχι με -αι. Με -αι γράφεται το χαίρεται. Όπως λέμε, ότι θυμάται χαίρεται ο ανώνυμος του καναπέ. Όταν καταλάβεις τη διαφορά από το πάω να πάρω τη φανέλα στη Θρούμπα, μιας και δεν παίζει ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, από το έρχεται η αντίπαλη ομάδα να πετάξει τις φανέλες από σεβασμό κι εκτίμηση στην κερκίδα σου, τότε ίσως και να γίνεις άντρας και να αρχίσεις να γράφεις επώνυμα. Μέχρι τότε άραξε στον καναπέ σου και στην φθηνή λασπολόγα κριτική σου πρώιμε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 12.51 δε θυμάμαι ποια ακριβώς ήταν η απάντηση. Προφανώς αν έγραφε κάτι υβριστικό ή έθιγε κάποιο άλλο άτομο θα είχα λόγο, ειδάλως δεν υπάρχει...κάτι άλλο πέρα από το...κατά λάθος. Μπορείς να την στείλεις ξανά αν θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δημιουργώ κλίμα λέγοντας την άποψη μου..??και καταρχήν δεν εκθέτω κανένα γιατί μόνο τον εαυτό μου εκπροσωπό γιατί δεν ανήκω πουθενά..ούτε κανένα κλίμα δημιουργώ..αν αυτό σε έκανε να ξυπνήσεις και να λες κι εσυ την άποψη σου χωρίς να περιμένεις τις εξελίξεις αμέτοχος..τότε χαίρομαι..αν έχεις άλλη άποψη την γράφεις δεν σε φύμωσε κανένας..εκτός και αν κολλήτος σου είναι ο Κατσαβάκης και παρεξηγήθηκες..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1ον ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ¨ΑΝΤΡΑ¨ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
    2ον ΟΤΑΝ ΛΕΣ ¨ΘΡΟΥΜΠΑ¨ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ α)ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΙΑΣ; β)ΤΟΥΜΠΑ; γ)ΤΡΟΥΜΠΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΦΑΝΕΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ.
    3ον ΣΕΒΑΣΜΟ Κ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ (ΕΙΝΑΙ;) ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΒΑΛΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ;ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ¨ΜΕΓΑΛΕΣ¨ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ;
    4ον ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ; ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΙΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ¨ΦΘΗΝΑ¨;
    5ον ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΜΑ....... ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΝΤΑΞΕΙ ¨ΑΝΤΡΕΣ¨;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα νομίζεις ότι απάντησες; Απλά φανερώθηκες από ποιό εμετικό μπλογκ προέρχεσαι. Αλλά έσεται ήμαρ πού λέτε κι εσείς οι φαιοί. Σύντομα έρχεται η απάντηση στο δίδυμό σας. Πολύ σύντομα κιόλας. Εκεί να δω τί θα απαντήσεις. Αν προλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΓΚΕ ΓΚΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ Κ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΑ ΠΑΝΕ Σ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΙΑΣΕ ΠΑΠΑΔΕΣ Κ ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΕΣ!ΚΑΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΟΣΟ ΑΤΥΧΟ ΕΙΣΑΙ.
    Υ.Σ. ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΣΥΓΧΩΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΤΙΜΩΡΟ , ΑΠΑΓΩΓΕΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΟΥ!!!
    Υ.Σ.1 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ BLOG ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ:ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΤΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ 12:12;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν έχετε την καλοσύνη, μπορείτε να πάτε να λύσετε τις όποιες διαφορές σας αλλού; Δε θα δημοσιευθεί άλλο σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση που να μην έχει σχέση και οτιδήποτε ανάλογο με τα προηγούμενα θα κόβεται. Ήταν και λάθος μου που το επέτρεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή