Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ψυχραιμία παιδιά...

Η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα στο Δ.Σ του Πανσερραϊκού. Μπορεί η μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων να ήταν για ακόμα μια φορά άψογη επιδεικνύοντας την ποδοσφαιρική της παιδεία αλλά για ακόμα μια φορά κάποιοι ξέφυγαν πετώντας αντικείμενα στον αγωνιστικό χωρό(ο διαιτητής έγραψε ότι βρήκαν τον Νικοπολίδη, τον Ριέρα και τον β΄ βοηθό κάποια από αυτά) και ο Πανσερραϊκός θα κληθεί να πληρώσει ένα τσουχτερό πρόστιμο στη Σούπερ Λίγκ και αυτό φυσικά δε πρέπει να επαναληφθεί για να προστατευθεί η ομάδα. Κατά τα άλλα ούτε πυρσοί άναψαν όπως είχε συμφωνηθεί και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή.

4 σχόλια:

  1. Κανένα πρόστιμο δεν θα πληρώσει η ΠΑΕ ούτε γι αυτά που γιναν ούτε αν άναβαν πυρσοί. Στο τέλος συγκεντρώνονται τα ποσά όλων των ΠΑΕ κ γίνεται αφαίρεση με βάση το μεγαλύτερο πρόστιμο. Ποτέ δεν πλήρωσε πρόστιμο κ ας βγει να το πει. Ή μάλλον ας μας δείξει το βίντεο για τα διαρκείας καλύτερα! Τί φωτογραφίες βάζει ο αθλητικός Τύπος; Λεπτομέρειες; Όχι απλά η αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντικείμενα δεν έπρεπε να πέσουν. Ήταν λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νερό έπεσε για να δροσιστούν. Από τις 6 δεν είχε νερό στα κυλικεία κι οι παίκτες κοράκιασαν. Το ξόδεψαν όλο για να βρέξουν το γήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εύκολο χρήμα φεύγει όπως έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή