Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα για Ηράκλεια στη Ζάκυνθο(2-1)


Όπως και την 1η αγωνιστική στη Φιλιππιάδα έτσι και χθες στη Ζάκυνθο, ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ηττήθηκε με 2-1 και δεν είχε τη χαρά της συγκομιδής στο πρωτάθλημα. Προφανώς επηρεασμένοι από τον αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα αλλά και από την κούραση του ταξιδιού οι παίκτες του Γιάννη Γεωργιάδη αν και το πάλεψαν ως το τέλος έμειναν κάποια στιγμή από δυνάμεις και έδωσαν το δικαίωμα στη Ζάκυνθο να εκμεταλλευτεί τα όποια κενά υπήρχαν στην άμυνα. Αν προστεθεί σε όλα αυτά και η αποβολή του Τσεμπερίδη στο 46΄ τότε γίνεται σαφές πως το έργο της ομάδας ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Πάντως σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό και ανοιχτό παιχνίδι, με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες και σίγουρα αν δε βρισκόταν σε καλή ημέρα οι τερματοφύλακες το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η Ζάκυνθος ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε στο 21΄ με τον Λιβέρη αλλά η Ηράκλεια αντέδρασε, έκανε ευκαιρίες αλλά ο Καλαϊτζίδης είχε…κατεβασμένα τα ρολά. Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο με τον Βασιλειάδη ουσιαστικά έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες και το μόνο που κατάφερε η Ηράκλεια πέρα από το να απειλεί, ήταν να μειώσει στο 75΄ με τον Μουτίδη στο τελικό 2-1.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γιάννης Γεωργιάδης): Βοζίκης, Κοσμίδης, Νίρλας, Κύρου, Δούμας (84΄ Ζιαμπάρης), Ματζουράκης, Τσεμπερίδης, Μουτίδης, Σιδηρόπουλος (66΄ Χατζάκος), Καλιαμπάκας, Κρυστάλλης (46΄ Καραμπατσιάς)

Δείτε βίντεο από τον αγώνα της Ηράκλειας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου