Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Σεφτέ στις νίκες για τους Νέους με Ολυμπιακό(2-1)

Τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκ πανηγύρισαν οι Νέοι του Πανσερραϊκού οι οποίοι επιβλήθηκαν με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού. Στο γήπεδο του Μητρουσίου, υπό το βλέμμα 400 περίπου φιλάθλων και με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 36 βαθμούς, τα "λιονταράκια" έκαναν μια αρκετά καλή προσπάθεια και πήραν τους τρεις βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με λιγοστές φάσεις και προσπάθειες μπροστά από τις δύο εστίες αλλά και με πολλές μονομαχίες καθώς ο διαιτητής χρειάστηκε να δείξει πέντε κίτρινες κάρτες. Η ζέστη προφανώς και επηρέασε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που όμως όταν τους δινόταν η ευκαιρία έδειχναν το ταλέντο τους.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι αλλαγές του Σάκη Αναστασιάδη έδωσαν ώθηση στην ομάδα και το γρήγορο γκολ του Κώστα Τριανταφύλλου, που είναι και δεύτερο συνεχόμενο, στο 60΄ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ασλανίδη έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός είχε τον έλεγχο, ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 78΄ όταν ο Ποτουρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μπίμπη και ισοφάρισε σε 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα όμως τα "λιονταράκια"...δάγκωσαν και πάλι. Στο 81΄ ο Σερέκας με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το τελικό 2-1.
Aπό τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό του Αλέκου Αλεξανδρή ξεχώρισαν οι Λεάντρο και Ποτουρίδης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τεβεκέλης(Μακεδονίας).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:Μπίμπης, Κασσέρης, Τσαούσης, Σαββίδης, Τριανταφύλλου Δ, Τριανταφύλλου Κ, Βλαχόπουλος(46΄ Ασλανίδης), Χατζηλάρης, Σερέκας, Γιαννόπουλος(46΄ Μπαξεβάνος), Ρούμπος(76΄ Μπουφίδης)
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 
Καλδέλης, Λάβδας (67΄ Κουρτάνοβιτς), Δημακάκος, Σούλης, Ποτουρίδης, Λεάντρο, Πάνουελ, Ιατρού, Αριανούτσος, Σιώπης (46΄΄ Πολυχρονάκης), Διβανές (55΄ Διαμαντάκος)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ

1        Ατρόμητος Αθ.             7
2        ΠΑΟΚ                          7
3        ΑΕΚ                              6
4        Αστέρας Τρίπολης        5
5        Πανιώνιος                     4
6        Παναθηναϊκός               4
7        Ολυμπιακός Βόλου       4
8        Εργοτέλης                     4
9        Πανσερραϊκός               3
10      Ολυμπιακός                  3
11      Skoda Ξάνθη                 3                     
12      Ηρακλής                        2
13      Λάρισα                          2
14      Καβάλα                         1
15      Άρης                              1
16      Κέρκυρα                        0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου