Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Διευκρίνισεις για το Γραφείο Τύπου

Eπειδή πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον τομέα ενημέρωσης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός προς τα Μ.Μ.Ε θέλω να διευκρινίσω πως το γραφείο τύπου και πιο συγκεκριμένα η υπεύθυνη του, Ειρήνη Παπαδάκη, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που καταλογίζουμε στην ίδια τη λειτουργία της ΠΑΕ. Το γραφείο τύπου το μόνο που κάνει είναι να βγάζει στο φως τις... "ανακοινώσεις" που θέλει να γνωστοποιήσει στον κόσμο η ΠΑΕ και οι αρμοδιότητες του είναι συγκεκριμένες. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο... Το αντίθετο μάλιστα, γιατί όσες φορές χρειάστηκε και στο μέτρο φυσικά των επιτρεπόμενων δυνατοτήτων τη,ς βοήθησε τα μέγιστα.

6 σχόλια:

  1. "Να βγάζει στο φως τις ανακοινώσεις"; Αυτό που περιγράφεις δεν είναι γραφείο τύπου. Αυτό είναι γραμματεία. Ποιος ο λόγος να το κάνει κάποιος που λέει πως είναι δημοσιογράφος; Ας το κάνει ο καφετζής της ομάδας ή η καθαρίστρια. Από τη στιγμή που δεν συντάσει όπως λες αυτά που βγαίνουν στον αέρα, τότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνει η Παπαδάκη. Δηλαδή μόνο μόστρα να λέμε πως είμαστε γραφείο τύπου Π.Α.Ε. και όταν δέχεσαι κριτική για τις μπούρδες που γράφεις, ρίχνεις τις ευθύνες σε άλλους που ισχυρίζεσαι πως σου δώσανε έτοιμα τα κείμενα; Νομίζω πως ο λόγος που την υποστηρίζεις είναι απλά γιατί φοβάσαι να μην πέσεις και εσύ στη δυσμένεια της όπως όποιος τολμήσει και γράψει κάτι που δεν τους αρέσει. Μεταξύ μας...ΜΕΤΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν είναι κρυφό ότι πολλοί θέλουν να πάρουν τη θέση του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ. Κι όχι κατ' ανάγκην κάτοικοι Σερρών. Γι αυτό κι η τόση κακία. Μπράβο στον Κώστα που επισημαίνει πιο ξεκάθαρα αυτά που κι εμείς λέμε ως κλαμπ στη σελίδα μας. Καμιά σχέση δεν έχει η κριτική μας σε έναν εργαζόμενο άνθρωπο, ευγενικό και πρόθυμο πάντα να μας βοηθήσει, όπως η Ειρήνη Παπαδάκη. Όσοι θέλουν να χτυπήσουν τον Θεοδωρίδη μέσω των συνεργατών του ή να πάρουν τη θέση της Παπαδάκη υπάρχουν και πιό τίμιοι κι αξιοπρεπείς τρόποι. Το σχόλιο μου γίνεται προς αποφυγήν παρεξηγήσεων για αντίστοιχη κριτική που ασκούμε στη ροή ειδήσεων και πληροφοριών από μέρους της ΠΑΕ.
    Σάκης Κηπουρός (6933.105.738)
    γρ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE GUEVARA CLUB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε ρε παιδιά την Παπαδάκη. Μια χαρά κάνει τη δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια που είναι στην ομάδα. Και καλή ενημερωση παρέχει και σωστή στις σχέσεις της με τους εκπροσωπους του τύπου και έχει ποιότητα, μόρφωση και λόγο. Και επειδή την ξέρω χρόνια ένα είναι σίγουρο, δεν γράφει μπούρδες κια δεν "ανεβάζει" έτοιμα κείμενα. Και το πόστο αυτό είναι πολύ δύσκολο. Μια χαρά τα καταφέρνει και της βγάζω το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν Ειρήνη Παπαδάκη είναι ένα μέρος του γραφείου τύπου της Π.Α.Ε., τότε δεν έχουμε τίποτε απολύτως με την κοπέλα (το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, ξέρει αυτή τι εννοώ). Αν όμως η Ειρήνη Παπαδάκη είναι όλο το γραφείο τύπου, τότε κρίμα και για αυτήν, κρίμα για τη δουλειά που κάνει και άδικα κατά τη γνώμη μας «χαλάει» το όνομα της.
    Πάντως χωρίς ίχνος εμπάθειας και έχοντας κατά καιρούς τεκμηριώσει με αποδείξεις τις «μομφές» μας, θεωρούμαι πως το γραφείο τύπου της Π.Α.Ε. λειτουργεί εντελώς μεροληπτικά και τόσο ερασιτεχνικά όσο κανένα άλλο ανάλογο γραφείο τύπου Π.Α.Ε.. Όποιος αμφισβητεί αυτή την άποψη μπορούμε να το αποδείξουμε με συγκρίσεις. Είναι κρίμα να συνεργάζεσαι άψογα με «ξένους» και να είσαι αποκλεισμένος από την ομάδα σου επειδή δεν χαϊδεύεις τα αυτιά κάποιων.
    Θα αναμείνουμε στο «ακουστικό» μας ελπίζοντας η νοοτροπία κάποιων να αλλάξει. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να ποτέ να«γλύψουμε» κανέναν όπως άλλοι, για να γίνουμε αρεστοί. Όποιος δεν αντέχει την κριτική αναθεωρεί τη στάση του, βελτιώνεται ή εγκαταλείπει.

    Υ.Γ. Το τηλέφωνο μας είναι γνωστό σε όσους το χρειάζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ipokrisia kai glypsimo apo tous tse opws panta. An ayto poy grafoyn sti selida tous einai ektimhsei rpos tin Papadaki ego eimai o Fintel Kastro. Diavaste monoi sas ωστόσο, και φέτος δεν υπάρχει επίσημα τουλάχιστον οργανωμένο γραφείο Τύπου, με επαγγελματία ή μη δημοσιογράφο. Είναι γνωστή και μερικές φορές σωστή η απόφαση Θεοδωρίδη να μην "χρησιμοποιεί" γραφείο Τύπου αλλά να παρεμβαίνει ο ίδιος όποτε κρίνει στα ΜΜΕ. Όμως δεν μπορεί η ροή πληροφοριών από την ομάδα να είναι και φέτος τόσο λιτή, ασαφής, και μόνο από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ, που δεν φημίζεται ούτε για την ταχύτητα ενημέρωσης αλλά ούτε και την εγκυρότητα των ειδήσεών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άφηνε λίγη ώρα πριν γράψεις με greeklish. Γελάει ο κόσμος μαζί σου. Δεν σε δίνουν φωσφοριζέ μπλουζάκι και καρτελάκι και κλαίγεσαι μήνες τώρα. Και σταμάτα τα όμοια ορθογραφικά με την σελίδα σου. Καρφώνεσαι. Υποκριτής είναι όποιος μιλά για χιλιόμετρα στα χαρτιά! Το ποιός είμαι γλύφτης ποιανού, θα το εξακριβώσουμε από κοντά. Καιρό δεν θέλουμε να ασχοληθούμε μαζί σου. Αλλά η ανυπαρξία σου σε κάνει να ασχολείσαι μαζί μας για να επιπλεύσεις. Οι φελλοί και τα σκατά επιπλέουν. Και είσαι και τα δυό. Το τηλέφωνό σου είναι γνωστό. Αλλά από κοντά θα τα πούμε καλύτερα. Και μην κλάψεις πάλι και μιλήσεις γι απειλές και τα παιδιά σου. Λίγο αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή