Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Kλήρωση για όλα τα γούστα

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκαν στον Πανσερραϊκό την κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ καθώς η κληρωτίδα θέλοντας να δοκιμάσει τις αντοχές των ερυθρολεύκων", τους έφερε ένα πρόγραμμα φωτιά στο ξεκίνημα με τους...μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένα βατό κατά τη συνέχεια.
Πιο συγκεκριμένα ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τη 1η αγωνιστική τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, τη 2η αγωνιστική την ΑΕΚ και πάλι εκτός έδρας ενώ τη 3η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.
Δείτε αναλυτικά την κλήρωση εδώ:
http://www.superleaguegreece.net/article/4015

Mάλιστα στο επίσημο site της ΠΑΕ φιλοξενούνται και οι ακόλουθες δηλώσεις από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και τον Πέτρο Θεοδωρίδη:
«Με όλους θα παίξουμε, με όλους θα αγωνιστούμε, είτε αργά είτε νωρίς. Αυτό δεν μας προβληματίζει. Δεν μας φοβίζει ότι ξεκινάμε στο πρωτάθλημα της Super League με δύο εκτός έδρας. Ίσα – ίσα δίνεται η δυνατότητα νέας χρονικής παράτασης να φτιάξουν επιτέλους το περιβόητο πέταλο», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Πέτρος Θεοδωρίδης, ενώ ο προπονητής , Ντράγκαν Κοκότοβιτς σημείωσε:
 
«Το πρόγραμμα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ναι μεν είναι δύσκολο αλλά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε Είναι παιχνίδια που παίζεις χωρίς άγχος και κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι κέρδος.
Τώρα προέχει η σωστή προετοιμασία της ομάδας μας και η ενίσχυση της, η οποία είναι θέμα ημερών».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου