Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

"Μακάρι ο Παπάζογλου να κάνει ένα βήμα εμπρός"

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μίλησε στο Sport24.gr για την προετοιμασία των "λιονταριών", τις κινήσεις που περιμένει να γίνουν και το μέλλον του Τάσου Παπάζογλου. Τι δήλωσε για την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
"Ένα σπίτι από που ξεκινάει να χτίζεται; Φυσικά από τα θεμέλια, μετά τις κολόνες και μετά τους τοίχους. Έτσι και εμείς ξεκινήσαμε από τον τερματοφύλακα, στη συνέχεια πήγαμε στους αμυντικούς και τώρα συμπληρώνουμε και το υπόλοιπο ρόστερ μας". 
Τι διαφορετικό θα δούμε τη νέα σεζόν από την ομάδα;"Ειλικρινά δεν θέλω να αλλάξει τίποτα. Η ομάδα που είχαμε την περσινή σεζόν ήταν πραγματικά πολύ καλή και δεν θέλω να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια με τις προσθήκες που κάναμε ήδη και αυτές που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, θα προσθέσουμε ποιότητα". 
Ακούμε ότι πρώτος στόχος σας είναι ένας επιθετικός για να κλείσει το ρόστερ, ισχύει κάτι τέτοιο;
"Όχι. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, αφού αυτή τη στιγμή έχουμε μόνον έναν και αυτός δεν ξεκίνησε για αυτόν τον ρόλο (εννοεί τον Κάστρο). Από εκεί και πέρα ψάχνουμε έναν δημιουργικό χαφ και φυσικά έναν ακόμα επιθετικό. Με αυτές τις τρεις κινήσεις θα είμαστε πλήρεις". 
Ο Αμπουμπακάρι δεν είναι χαφ;
"Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι αμυντικός μέσος. Διαθέτει στοιχεία περισσότερο επιθετικά και λιγότερο αμυντικά. Εμείς ψάχνουμε παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά". 
Ακούμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τάσο Παπάζογλου, ισχύει κάτι τέτοιο και πως το σχολιάζετε;
"Κοιτάξτε ο Τάσος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που ο κάθε προπονητής θα ήθελε να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του. Μάλιστα αν δουλέψει σκληρά, πιστεύω πως μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό. Εγώ όμως ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, θέλω αυτά τα παιδιά να προοδεύουν και να φεύγουν από τις ομάδες τους. Να κάνουν ένα βήμα πιο μπροστά. Στο παρελθόν δούλεψα με τέτοιους παίκτες, όπως ο Λυμπερόπουλος, ο Κωστένογλου, ο Γεωργέας, ο Κλέιτον και ο Παππάς. Χαίρομαι που πέτυχαν στην καριέρα τους και που δούλεψα μαζί τους, είναι δείγμα της σωστής δουλειάς που κάναμε μαζί". 
Τέλος ένα σχόλιο για τα όσα συνέβησαν με τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς..."Αυτά τα πράγματα είναι παράξενα. Δεν είναι δυνατόν να έχει σχέση ο αθλητισμός με τέτοιου είδους φαινόμενα. Πιστεύω όμως ότι αν θέλει η Ομοσπονδία, τώρα είναι η ευκαιρία να απαλαχθούμε από την βία. Για να δούμε τι θα γίνει όμως...".
(πηγή:sport24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου