Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Αλλιώς θα το είπε...

Διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας σήμερα τις "δηλώσεις" του Τάσου Παπάζογλου στο "gazzetta.gr" και γνωρίζοντας ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού είναι χαμηλών τόνων και ουδέποτε θέλησε να εμπλακεί με δηλώσεις στα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του εδώ και μήνες, τόσο πιο πολύ στριφογυρίζει στο μυαλό μου η σκέψη πως κάτι άλλο προφανώς θα είπε και κάπως αλλιώς θα μεταφέρθηκε.
Επειδή και εμείς του χώρου είμαστε και γνωρίζουμε πόσο εύκολα το...τόσο γίνεται ΤΟΣΟ, δε μπορώ να πιστέψω ότι η δήλωση: "Όνειρο ζωής ο Ολυμπιακός", βγήκε από τα χείλη του Τάσου Παπάζογλου. Από κάποιον άλλο μπορεί και ναι. Για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι όνειρο να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα και είναι λογικό αλλά όταν εδώ και τρεις μήνες δεν έχει κάνει κουβέντα για όλο αυτό, δύσκολα από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξει φιλοσοφία. Kαι φυσικά μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που ποτέ δεν έχει προκαλέσει, έχει μια πολύ καλή σχέση με τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού και ποτέ δε θα έβαζε...λάδι στη φωτιά. Οπότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου