Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Στα Τρίκαλα ο Σκάγκλια!

Στα Τρίκαλα θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο ο Λούκας Σκάγκλια. Ο Αργεντίνος μέσος που μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε δεν υπολογιζόταν από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στη πόλη της Θεσσαλίας. Μάλιστα σήμερα βρέθηκε στα Τρίκαλα και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

ΣΧΟΛΙΟ: Στο άκουσμα της απομάκρυνσης του Σκάγκλια υπήρχαν αυτοί που συμφωνούσαν και αυτοί που ήταν αρνητικοί. Όπως και να έχει το κεφάλαιο του Αργεντίνου έκλεισε αλλά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα Τρίκαλα πίστευα ότι θα βρει κάτι καλύτερο. Μπορεί για τον Κοκότοβιτς να μην έμπαινε σε καλούπια μέσα στο γήπεδο αλλά δίχως αμφιβολία ήταν ένας παίκτης με ποιότητα και κάποια καλά στοιχεία που αν δουλευόταν θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν ακόμα παραπάνω. Αυτά έβλεπα εγώ στον Σκάγκλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου