Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 5-0...με πειστική εμφάνιση

Κάνοντας την πιο πειστική του εμφάνιση, στο 19ο φιλικό προετοιμασίας, ο Πανσερραϊκός συνέτριψε με 5-0 τον Αγροτικό Αστέρα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κόντρα σε μια ομάδα που επίσης είναι σε μετέωρη θέση, όντας μεταξύ Football League και Football League2 τα "λιοντάρια" πήραν την πιο ευρεία τους νίκη δείχνοντας ετοιμότητα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και σαφή βελτίωση. Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά κάπως έτσι θα είναι πλέον και οι περισσότερες ομάδες που θα κληθεί ο Πανσερραϊκός να αντιμετωπίσει στη Football League, αν τελικά αγωνιστεί εκεί. Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στο 24΄ με κεφαλιά του Ορφανού και στο 40΄ ο κορυφαίος του γηπέδου, Αλέξης Κόντος, έκανε το 2-0 με πλασέ. Στο 56΄ ο Βρούτσινα με σουτ μέσα από τη περιοχή σημείωσε το 3-0 και στο 70΄ ο Κροάτης μετά από ασίστ του Κόντου και αφού ξεπέρασε και τον Λαμπάκη πέτυχε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 89΄ με αυτογκόλ ο Βουτσάς. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πιο τυχεροί και πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια αλλά όπως και να έχει, η ομάδα δείχνει σημάδια αλλαγής με τη παρουσία του Παύλου Δημητρίου στον πάγκο.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Περπερίδης(74΄ Τριανταφύλλου Δ), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης(60΄ Ντιόγκο), Ανάκογλου(74΄ Μουσικάκης), Ορφανός(46΄ Τριανταφύλλου Κ), Στεφανίδης(46΄ Βρούτσινα), Ντα Κόστα(67΄ Γκουέϊ), Γκόμεζ(67΄ Βουτσιάς), Κόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου