Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ξεκινά κουτσουρεμένη η Football League την Κυριακή

Κουτσουρεμένη θα είναι η 1η αγωνιστική της Β' Εθνικής, η οποία θα ξεκινήσει τελικά στις 30/10. Η πρεμιέρα της δεύτερης κατηγορίας θα γίνει με μόλις πέντε ματς, καθώς τα υπόλοιπα τέσσερα θα αναβληθούν!
Συγκεκριμένα, οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι: Παναχαϊκή - Πλατανιάς, Βέροια - Βύζας Μεγάρων, Πανθρακικός - Καλλονή, Καλλιθέα - Διαγόρας, Θρασύβουλος - Αναγέννηση Γιαννιστών. Αντίθετα, δεν θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις: Πιερικός - Ομάδα Β, Ομάδα Α - Ηρακλής Ψαχνών, Εθνικός Αστέρας - Φωκικός και Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Επανομής. Η Ομάδα Α και Ομάδα Β δεν έχει ταυτοποιηθεί ανάμεσα σε Λάρισα και Πανσερραϊκό και υπάρχει η εκκρεμότητα των Εφέσεων που κατέθεσαν οι δύο ομάδες. Φωκικός και Επανομή είναι ακόμα ΤΑΠ (πρέπει να γίνουν ΠΑΕ άμεσα) και παράλληλα να κινήσουν τις διαδικασίες για αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου τους σε 500.000 ευρώ. Εκκρεμοδικίες υπάρχουν για Αγροτικό Αστέρα (πρωτοδίκως έχει υποβιβαστεί για τα στημένα), Πιερικό, Εθνικό Αστέρα, Επανομή...

πηγή: apollon1891.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου