Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ήττα και...εντυπώσεις για την Ηράκλεια, ισοπαλία για το Γάζωρο, νίκη για τον Οδυσσέα

Ημέρα φιλικών αγώνων ήταν η σημερινή για τις ομάδες της Football League2. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά προετοιμασίας(φωτό από το dramagoal.gr) ηττήθηκε με 3-1 στη Δράμα από την Δόξα με τον Βαγγέλη Τούσκα να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, κόντρα σε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα...πλέον. Η Ηράκλεια προηγήθηκε στο 50΄ με τον Νίρλα, έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά οι γηπεδούχοι με γκολ των Ρούτση, Καπέλ και Σκέμπου έφτασαν στη νίκη.
Στο Γάζωρο ο τοπικός Εθνικός αντιμετώπισε την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Στράτος Πεχλιβανιδης στο 25΄ ενώ για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, ισοφάρισε στο 76΄ ο Μπονέρης. Μάλιστα ο Γάζωρος έχασε και αρκετές ευκαιρίες παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης ενώ την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τη Νίκη Βόλου.
Όσον αφορά τον Οδυσσέα Αναγέννησης κέρδισε με 1-0 την ΑΕ Αμπελοκήπων χάρη σε γκολ του Μπλατσέρη στο 30΄ με τους παίκτες του Σάκη Αλεξίου να αφήνουν για ακόμα μια φορά θετικές εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου