Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Hράκλεια: 3-1 την ΑΕ Ποντιών, δοκιμάζει Βούλγαρο

Στην τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν το παιχνίδι κυπέλλου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας κέρδισε με 3-1 την επίσης νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική, ΑΕ Ποντίων, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Το 0 - 1 έγινε στο 7΄ με κεφαλιά του Δούμα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσεμπερίδη, ενώ στο 9΄ ο Καλιαμπάκας με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 0-2. Στο 39΄ έγινε το 0-3 από τον υπό δοκιμή Βούλγαρο, Κύριοζάγκοφ και οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 83΄ με γκολ του Κυρτέγου σε 1-3.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ : ΙΤΣΙΟΣ (73΄ ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑΣ), ΒΕΪΔΑΜΕΝΙΔΗΣ (ΤΡΟΪΡΗΣ), ΣΤΑΦΙΔΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΤΕΛΙΔΗΣ (46΄ΣΑΒΒΙΔΗΣ),(80΄ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Δ.) ΛΙΟΛΙΟΣ, ΜΠΟΤΑΪΤΗΣ (73΄ ΓΟΥΛΑΣ), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Μ. (20ο ΛΕΠΤΟ ΓΙΟΦΤΣΕΦ). ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΚΥΡΤΕΓΟΣ), ΒΕΛΩΝΗΣ (80΄ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ (ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ : ΒΟΖΙΚΗΣ, ΔΟΥΜΑΣ, ΝΙΡΛΑΣ, ΜΑΡΙΓΚΟΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΛΙΠΙΤΚΑΣ, ΚΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑΣ,ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ, ΚΥΡΙΟΖΑΓΚΟΦ
(πηγή: εφημερίδα "Metrosport")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου