Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Επιτέλους ο Παπάζογλου στον Ολυμπιακό-Μένει δανεικός

Μετά από περίπου τέσσερις μήνες καθημερινών δημοσιευμάτων, σεναρίων, υποθέσεων, φημών και χωρίς ποτέ να υπάρχει μια επίσημη τοποθέτηση όλο αυτό το διάστημα, το σίριαλ της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό τελειώνει με...happy end για όλους. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών θα κατέβει αύριο στην Αθήνα και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κάνει και τις τελικές συζητήσεις θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό κάνοντας δίχως αμφιβολία ένα τεράστιο βήμα στη καριέρα του. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει δανεικός για ένα χρόνο στον Πανσερραϊκό και θα επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στον Πειραιά με περισσότερες εμπειρίες και έτοιμος να διεκδικήσει θέση. Kαι αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία του είναι από αυτές που είναι ταυτισμένες με το ποδόσφαιρο. Από παρολίγον δανεικός επί Παπακώστα, έμεινε, το πάλεψε, κέρδισε έπαξια θέση στην ενδεκάδα επί Μπροός και από τότε δικαίως δε βγαίνει από την ενδεκάδα του Πανσερραϊκού καθώς συνεχώς βελτιώνεται και ας μη ξεχνάμε πως είναι μόλις 22 και έχει ακόμα πολλά μπροστά του. Πάντως ιδανική είναι και η συμφωνία για τον Πανσερραϊκό που και χρήματα πήρε και τον παίκτη κράτησε και πήρε και τον Σουμπίνιο. Νομίζω πως είναι δίχως αμφιβολία το καλύτερο deal του Πέτρου Θεοδωρίδη στον Πανσερραϊκό.

1 σχόλιο:

  1. entaksei re kosta.ti lefta pire mipos?kai eksallou daneikoi tha meinoun min trelainomaste.etsi den ginontai omades!mia zoi etsi douleuei autos.
    pali paramithi mas poulise!

    ΑπάντησηΔιαγραφή